MimiiMalwina
Fanka BB :)
Tak.wlasnie powiedziałam.Zawsze można powiedzieć że dywanu sie nie rozlozy narazie żeby ograniczyć zbieracze kurzu na poczatku ;D tak samo jak miski itp.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak.wlasnie powiedziałam.Zawsze można powiedzieć że dywanu sie nie rozlozy narazie żeby ograniczyć zbieracze kurzu na poczatku ;D tak samo jak miski itp.
Ja na początek też mam tylko szumisia i jednego pluszaka, a na później też niewiele i wszystko od siostry (jedna mała siatka a w tym też butelki i smoczek widziałam), nawet nie wiem dokładnie co tam jest, ale sama nic nie kupowałam, nawet książeczek mam tylko kilka [emoji2] matę edukacyjną jedynie wczoraj zamówiłam, ale to też dlatego, żeby później małego bezpośrednio na podłodze nie kłaść i go czymś zająć [emoji23]
No chciałabym i wszystkim życzę żeby było szybko i wcześnieŻeby nie chodzić do 42tc ;p ja codziennie słyszę od męża " Już chce tulać małą, mogłaby już wyjść, nie mogę się doczekać". I ja powoli mam to samo, już bym chciała żeby było po
![]()
Ja tez chce juzJa tez juz chce [emoji23]czekam az te dni sie skoncza
Ile dni Wam zostało do porodu ?Ja tez chce juz![]()
Ja bez snu od 2 w nocy ;D juz bylam zjeść i ugotować makaron bo co tu robic ;P oczy ze zmęczenia bola, glowa boli, mala sie przeciaga a matka dalej nie moze usnac ;DO widzę, ze nie tylko ja nie śpię![]()
Ja wyjatkowo szybko wczoraj usnelam bo 22.30 i wiedzislam, ze skończy sie to przerwa nocnaJa bez snu od 2 w nocy ;D juz bylam zjeść i ugotować makaron bo co tu robic ;P oczy ze zmęczenia bola, glowa boli, mala sie przeciaga a matka dalej nie moze usnac ;D
No niestety. W nocy się nie spi a potem wieczorem szybko zmeczenie łapie. Najgorsze ze jest ciemno, za wiele człowiek nie zrobi bo jednak noc. I u mnie co noc tekst mojego męża ze on to nie rozumie jak to można w nocy nie spac ;D haha mam nadzieje ze jak się mala urodzi to jednak zrozumie jak to jest ;DJa wyjatkowo szybko wczoraj usnelam bo 22.30 i wiedzislam, ze skończy sie to przerwa nocna![]()
No niestety. W nocy się nie spi a potem wieczorem szybko zmeczenie łapie. Najgorsze ze jest ciemno, za wiele człowiek nie zrobi bo jednak noc. I u mnie co noc tekst mojego męża ze on to nie rozumie jak to można w nocy nie spac ;D haha mam nadzieje ze jak się mala urodzi to jednak zrozumie jak to jest ;D