reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja dziś w nocy rekord z chodzeniem do toalety pobiłam...5 czy 6 razy na sześć godzin spania. Prawe i lewe biodro już mnie tak bolą...

Łączymy się w bólu! :D
Ja to o dziwo mogę w ogole nie isc w nocy do toalety 😂wiec nie wiem co mnie budzi 😀 tesciowa wzięła moja córkę na spacer i do siebie a ja zbieram pył w salonie 😂 ale juz coraz ciezej bo jak dlugo jestem schylona albo na czworaka bola mnie plecy. Ale musze to zrobić bo dzis majster maluje sufity a jutro ściany!!! Takze daje rade! A we wtorek kładzie podlogi 😀😀😀 dzisiaj szaleniec chcial mnie wyciągnąć do ikea nie dalam sie 😂😂😂

Oj to wspolczuje[emoji38]
Ja to o dziwo mogę w ogole nie isc w nocy do toalety [emoji23]wiec nie wiem co mnie budzi [emoji3] tesciowa wzięła moja córkę na spacer i do siebie a ja zbieram pył w salonie [emoji23] ale juz coraz ciezej bo jak dlugo jestem schylona albo na czworaka bola mnie plecy. Ale musze to zrobić bo dzis majster maluje sufity a jutro ściany!!! Takze daje rade! A we wtorek kładzie podlogi [emoji3][emoji3][emoji3] dzisiaj szaleniec chcial mnie wyciągnąć do ikea nie dalam sie [emoji23][emoji23][emoji23]

Udało mu się ;) pierwszy raz robił kuchnię, złapał wiatr w żagle i zrobił meble do łazienki haha stolarz chciał 4 tyś A on zrobił o połowę taniej i z lepszego materiału. Jak kasy się trochę odłożyć zacznie robić poddasze powodzenia mu życze😂🤣
Pr9jekt sami można zrobić w różnych programach szkoda kasy płacić za projekt
Wiadomo, że samemu można zrobić tylko trzeba mieć wizję, a ja takowej nie mam, dopiero jak u kogoś zobaczę to mi się podoba albo nie 😂 z kuchnią będzie najciężej, bo sporo czasu tam spędzam i mam wysokie wymagania, a tylko kilka takich niezmiennych, ale np. podobają mi się i kuchnie otwarte z salonem i zamknięte, i ze stołem i bez i potem weź tu się zdecyduj na jedno 😁

O to mamy prawie ten sam termin😁 no ja byłam wczoraj u położnej na chwilę i mówię że nic nie czuję jakiejś pracy macicy ani nic a dziewczyny już mają nawet wcześniej te skurcze a ona na to że widocznie mam wysoki próg bólowy 😁 i pocieszyło mnie to trochę i oby podczas porodu tak wlasnie się okazało XD
A czkawki to ani razu nie czułam jeszcze albo nie umiem odróżnić 🤔
to takie systematyczne pykanie w jednym miejscu najczesciej. Troche jak wskazowki zegara :)
Podziwiam ze jeszcze dałaś rade! ja ostatnio próbowałam ogolic nogi i myslalam ze jiz nie wyjdę z wanny hahaha o paznokciach u stóp nie mówiąc;D takze szacun za taki wysiłek;D
Ja musze swoje zmyc, wlasnie czuje ze to bedzie hardkor 🤗
Zrobiłam screeny więc może być słabej jakości obraz. Zdj było zrobione jeszcze bez dodatków
pieeeeeknie !!!! 😍
Udało mu się ;) pierwszy raz robił kuchnię, złapał wiatr w żagle i zrobił meble do łazienki haha stolarz chciał 4 tyś A on zrobił o połowę taniej i z lepszego materiału. Jak kasy się trochę odłożyć zacznie robić poddasze powodzenia mu życze😂🤣
Pr9jekt sami można zrobić w różnych programach szkoda kasy płacić za projekt
moze u nas zrobi ??? 😁😁😁 zazdroszcze 😍
Ja właśnie tez się staram nadrabiać dieta ale nie zawsze wychodzi ;p jak wyniki spadają za mocno i czuje ze juz jestem mega oslabiona i zaczynają się zawroty glowy to wtedy ratuje się tabletkami;D dlatego ta końcówka mnie tak irytuje bo juz bym chciala miec to za sobą a mam wrażenie że ten 9 miesiąc się robi coraz dłuższy;D
ja od polowy ciazy codziennie pije filizanka parzonej pokrzywy... gdzies wyczytalam ze bardzo poprawia wyniki (w internecie roznie zrodla maja rozne podejscie do ziol, jedne zalecaja inne pisza ze nieprzebadane). W kazdym razie pokrzywa ma sporo zelaza i rzeczywiscie... jak przed ciaza mialam czesto problemy z anemia, tak w trakcie wyniki mam super. Hemoglobina ciagle w gornych widelkach. Nie wiem czy to pokrzywa ale strzelam ze tak.

Ja dziś w nocy rekord z chodzeniem do toalety pobiłam...5 czy 6 razy na sześć godzin spania. Prawe i lewe biodro już mnie tak bolą...
Ja tydzien temu zakupilam rogala/weza do spania. Duzo dziewczyn mowilo ze im nie pomoglo wiec zamowilam takiego porzadnego z poofi. Nowy ok 250zl ale ja zamowilam na vinted za 150, a kolo 100zl mozna juz kupic. Pokrowiec wypralam i spie jak dziecko, to byl najlepszy zakup. Te mialam problemy z biodrami, bolaly mnie okropnie, chodzilam juz zla jak osa. Nie jest tak ze zupelnie przeszlo, ale ciezar ciala rozklada sie zupelnie inaczej, obciazasz cala noge a nie tylko biodra. Wczesniej poduszki mi nie pomagaly. Naprawde super sprawa, polecam i zaluje ze nie kupilam wczesniej.

Załączniki

• A042BE90-5D5A-4E11-8183-1906DF82154C.png
    A042BE90-5D5A-4E11-8183-1906DF82154C.png
    63,2 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Ja tydzien temu zakupilam rogala/weza do spania. Duzo dziewczyn mowilo ze im nie pomoglo wiec zamowilam takiego porzadnego z poofi. Nowy ok 250zl ale ja zamowilam na vinted za 150, a kolo 100zl mozna juz kupic. Pokrowiec wypralam i spie jak dziecko, to byl najlepszy zakup. Te mialam problemy z biodrami, bolaly mnie okropnie, chodzilam juz zla jak osa. Nie jest tak ze zupelnie przeszlo, ale ciezar ciala rozklada sie zupelnie inaczej, obciazasz cala noge a nie tylko biodra. Wczesniej poduszki mi nie pomagaly. Naprawde super sprawa, polecam i zaluje ze nie kupilam wczesniej.
Ja kupiłam taka poduchę chyba w 2 czy 3 msc ciazy bo już mi się gorzej spało i teraz nie umiem żyć bez niej🙂 i jaki podpórka do pozycji półleżącej do czytania książki czy filmu, jako podpórka do pozycji na kolanach jak łapią duszności i po porodzie będę z nią karmić. Także też będę wszystkim polecać jako zakup konieczny

Do góry