reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny a jak się zapatrujecie na mleko modyfikowane ? Oczywiście nastawiam się na karmienie piersią ale wiadomo różnie bywa. U mnie pierwsza ciaza i w temacie karmienia jestem zielona. Które myślicie w razie potrzeby mleko kupować? Bebiko, bebilon, Nan ?
Jeśli zwracasz uwagę na skład to polecam zerknąć na tą tabelkę ☺

Załączniki

• Screenshot_2021-01-08-08-21-17-871_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_2021-01-08-08-21-17-871_com.facebook.katana.jpg
    290,5 KB · Wyświetleń: 90
reklama
Wlasnie zrobiłam sobie ostatnia przed porodem hybryde na stopach! Hania ma 3 tygodnie na wyjście 😂 bo juz więcej razy nie dam rady 😂
Podziwiam ze jeszcze dałaś rade!:D ja ostatnio próbowałam ogolic nogi i myslalam ze jiz nie wyjdę z wanny hahaha o paznokciach u stóp nie mówiąc;D takze szacun za taki wysiłek;D

powinnaś dostać maila z informacją, że masz do odbioru pampersy za 1gr a wczesniej jeszcze olejek na rozstepy był ;)
Nie trzeba nic kupić, mozna tylko po to pójść ale lepiej miec maila bo u mnie Pani chciała go widziec😉
A to ja nie mam żadnego maila o pieluchach, może dlatego, że newsletter na apce mam wyłączonego 🤔Zapytam jutro w sklepie ;)

A masz zaznaczone, ze spodziewasz siw dzieckA???
Tak, już dawno się zapisałam, ale newslettera miałam wyłączonego, więc żadnych maili od nich nie dostawałam poza informacją o odbiorze zamówienia internetowego 😛 a z regulaminu tej akcji wynika niby, że trzeba być do newslettera zapisanym, więc zobaczymy, może jeszcze mail przyjdzie ;)

Mi nawet jak przychodza jakies emaile to nie pisalo nic o odbiorze pieluch sama musisz sie zapytac
Tak, już dawno się zapisałam, ale newslettera miałam wyłączonego, więc żadnych maili od nich nie dostawałam poza informacją o odbiorze zamówienia internetowego [emoji14] a z regulaminu tej akcji wynika niby, że trzeba być do newslettera zapisanym, więc zobaczymy, może jeszcze mail przyjdzie ;)

Ja tez wole dom duzo miejsca i pomieszczen swoja sypialnie mam swoj kacik i lazienke obok zrobiona w tamtym roku nowa...u gory 2lalzienka tez wszystko od podstaw o wylewki[emoji23]
My kupiliśmy to mieszkanie po ślubie i w atrakcyjnej cenie, bo chcieliśmy od razu sami mieszkać i z myślą, że to tylko na chwilę, bo docelowo chcieliśmy jednak dom na wsi[emoji846] No i w sumie tak wyjdzie, bo 4 lata pomieszkaliśmy w mieszkaniu no i w tym roku mamy plan się wprowadzić do domu, a mieszkanie wynajmować[emoji6] Ja to nie jestem stworzona do mieszkania w mieście, potrzebuję podwórka [emoji1]

reklama
No tez moje klimaty 😀wyslij mi na priv moze sie uda 😀duzo kuchnia wyniosła was jak robil sam? :) ja teraz tez ide w szarość biel 😀
Zrobiłam screeny więc może być słabej jakości obraz. Zdj było zrobione jeszcze bez dodatków

Załączniki

• Screenshot_20210123-043443_Gallery.jpg
    Screenshot_20210123-043443_Gallery.jpg
    150,7 KB · Wyświetleń: 91
  • Screenshot_20210123-043435_Gallery.jpg
    Screenshot_20210123-043435_Gallery.jpg
    144,8 KB · Wyświetleń: 97
  • Screenshot_20210123-043416_Gallery.jpg
    Screenshot_20210123-043416_Gallery.jpg
    134,1 KB · Wyświetleń: 95
Do góry