reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja kupiłam taka poduchę chyba w 2 czy 3 msc ciazy bo już mi się gorzej spało i teraz nie umiem żyć bez niej🙂 i jaki podpórka do pozycji półleżącej do czytania książki czy filmu, jako podpórka do pozycji na kolanach jak łapią duszności i po porodzie będę z nią karmić. Także też będę wszystkim polecać jako zakup konieczny
Dokladnie, to moj najwspanialszy kochanek 😍 tylko trzeba kupic rzeczywiscie porzadna. Ta z poofi ma wiecej wkladu w nogach, wiec trzyma dobrze pozycje biodrowa, za to jest miekka przy brzuszku i glowie. No jest po prostu wspaniala 🥰

reklama
Dokladnie, to moj najwspanialszy kochanek 😍 tylko trzeba kupic rzeczywiscie porzadna. Ta z poofi ma wiecej wkladu w nogach, wiec trzyma dobrze pozycje biodrowa, za to jest miekka przy brzuszku i glowie. No jest po prostu wspaniala 🥰
No widać że jest porządna. Ja kupiłam Cebuszke przez jakąś reklamującą blogerkę😅 i też jest fajna bo ma w środkowej części wypełnienie takimi kuleczkami które sobie tak rozprowadzam żeby był najwygodniej dla brzucha 😁 co prawda przez te wszystkie miesiace się już trochę rozciągnęła na długość ale to już raczej naturalna kolej rzeczy bo tyle jej używam a do tego nawet mąż się z nią kładzie na dzienne drzemki 😅

Ja tydzien temu zakupilam rogala/weza do spania. Duzo dziewczyn mowilo ze im nie pomoglo wiec zamowilam takiego porzadnego z poofi. Nowy ok 250zl ale ja zamowilam na vinted za 150, a kolo 100zl mozna juz kupic. Pokrowiec wypralam i spie jak dziecko, to byl najlepszy zakup. Te mialam problemy z biodrami, bolaly mnie okropnie, chodzilam juz zla jak osa. Nie jest tak ze zupelnie przeszlo, ale ciezar ciala rozklada sie zupelnie inaczej, obciazasz cala noge a nie tylko biodra. Wczesniej poduszki mi nie pomagaly. Naprawde super sprawa, polecam i zaluje ze nie kupilam wczesniej.
Mam rogala... dwa miesiące temu jeszcze pomagał, a teraz już nic mi to nie daje.... U mnie, to już są skutki leżenia ponad 4 miesiące. Ja tego rogala też bardzo lubię, ale fakt jest taki, że moje ciało już na nic dobrze nie reaguje...

Mam rogala... dwa miesiące temu jeszcze pomagał, a teraz już nic mi to nie daje.... U mnie, to już są skutki leżenia ponad 4 miesiące. Ja tego rogala też bardzo lubię, ale fakt jest taki, że moje ciało już na nic dobrze nie reaguje...
No może pomóc w jakimś stopniu ale już chyba po prostu jest ten czas.. Masaż też już nic nie pomaga, siłą rzeczy 8 czy 9 msc spania na jednym boku daje o sobie znać. Ja też już się nie mogę doczekać jak zasnę w końcu na płasko na plecach 💔

reklama
Do góry