reklama
Dzieki ale najgorsze jest to czekaniewklejam Ci tabelkę wartości - pamiętaj, że na forum in vitro z niskich bet też były dziecitrzeba czekać
![]()
jasani
Fanka BB :)
Wynik jak na razie wskazuje na brak ciąży. Jeżeli była to blastocysta to wynik powinien być już wyższy. Ale poczekaj dwa dni i zrób ponownie.Witajcie
Mam pytanie jestem 6dpt i nie wytrzymalam zrobilam bete wynik to 0.23 to chyba za maly prawda i dodam ze boli mnie od wczoraj podbrzusze tak jak na@
Dla pocieszenia w 7 dpt, 5dniowej blastocysty miałam 10,7. Aktualnie jest szaloną czterolatkąDzieki ale najgorsze jest to czekanie
To byla blastocystaWynik jak na razie wskazuje na brak ciąży. Jeżeli była to blastocysta to wynik powinien być już wyższy. Ale poczekaj dwa dni i zrób ponownie.
jasani
Fanka BB :)
U mnie w 7 dpt wyszedł już test sikany. Na Twoim miejscu nie liczyłabym już na wiele niestety.To byla blastocystaczyli moge sie pozegnac z kropkiem
U mnie w 7 dpt wyszedł już test sikany. Na Twoim miejscu nie liczyłabym już na wiele niestety.

Kasia22004
Zaciekawiona BB
Hej,5dniowy zarodek byl podany
6 dzien to za wcześnie, jeśli w 9 dniu Beta sie nie ruszy to znak ze zarodek sie nie zagnieździł jeśli wcześniej - jeszcze nic straconego. Ja faktycznie robiłam test sikany w 7 i wyszedł ale nie zawsze tak jest!!Zrob bete 9 dnia - trzymam kciuki
reklama
No niestety nie udalo sieHej,
6 dzien to za wcześnie, jeśli w 9 dniu Beta sie nie ruszy to znak ze zarodek sie nie zagnieździł jeśli wcześniej - jeszcze nic straconego. Ja faktycznie robiłam test sikany w 7 i wyszedł ale nie zawsze tak jest!!Zrob bete 9 dnia - trzymam kciuki)