reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hejka!

My pantofelki mamy z BEFADO, bardzo podobne do Zetpola, tylko trochę droższe, ale wiem gdzie u nas są, a tamtych bym musiała szukać:tak:

kasia - Zosia nigdy jeszcze nie zjadła 300 ml:szok:, to są jej 2 posiłki

Przyznam, że nie rozumiem Waszych szaleństw z tortami w kształcie lali, tygryska itp.:-p, dla kogo to ma być radocha?;-)

ja torta piekę sama, mam już wypróbowanego, będzie jaki wyjdzie:-Dna pewno mi nikt nie powie, że jest niedobry:-D

BUZIAKI DLA WIKTORII I PIOTRUSIA!!!!

Przyznam, że nie rozumiem Waszych szaleństw z tortami w kształcie lali, tygryska itp.:-p, dla kogo to ma być radocha?;-)

dla dzieci, ktore sa zaproszone na "kinder bal" :-p
sa w przedziale wiekowym 2-5 lat wiec dla nich to bedzie radocha :tak:

dla nas w dniu urodzin tort jest tradycyjny, bez zadnych bajerow :-p

ale pusto :szok:

ja ja wkur...ona strasznie :wściekła/y::angry::wściekła/y: jak ja nienawidze papugowania :wściekła/y::angry: a mam "znajomych" co wszystko papuguja :wściekła/y: najlepiej to nic nie robic i nic nie kupowac bo nikt nie moze przeciez byc gorszy :baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: szlag mnie trafia!!!

my już po spacerku:tak:
byłam na zakupach tym razem dla mnie:-) no ale oczywiście Natalce też musiałam coś kupić i padlo na czapkę NIE OD WóJCIKA:-D:-D:-D:-D

jeśli chodzi o tort to niestety moja mama i teściowa nie potrafią piec tortów:no: ja też nigdy tego nie robiłam:no:
tort zamówiłam 2 kilogramowy:tak: i w uzgodnieniu z mężem padł typ na lalkę:tak: będzie z bita śmietaną:tak: a jeśli chodzi o marcepan to nie trzeba go jeść można zjeść ciasto:tak:

sama takiego nigdy bym nie zrobila :-D
w ogole to nigdy jeszcze torta sama nie robilam :-p
Ja też nie ;-). Ale moja teściowa robi bardzo dobry tort orzechowy i jakieś inne też potrafi. Pewnie że nie są tak ozdobione jak te z cukierni, ale mnie jakoś na tym nie zależy :-).

Ale dzisiaj fajnie było na spacerze, mówię wam... Karol cały czas gadał, krzyczał, śpiewał i podskakiwał :-D. Zdecydowanie wolę spacery bez kombinezonu :-).

Aga22, a co się dokładnie stało? Podziel się z babiszonkami :-D.

Gorące buziaczki dla ostatnich 11 miesięcznych marcowiątek

Cejrowskim Wojciechem? Tym co chodzi bez butów? Nie wiedziałam, że on się angażuje w takie sprawy :-)
:tak: Ale się działo:shocked2:

no to sie zaczęło odliczanie:szok:, dla nas to wielki dzien, bo szykujemy dużą imprezę:happy2:

Nam zostały 3 dni do 1 urodzinek:szok: Ale imprezkę chyba będziemy robic dopiero w święta.

Dziewczyny chciałam was zapytać o ciapy dla dziecka. Kupiłyście na sztywnej czy takiej elastycznej podeszwie ? Bo w sklepach widzę i takie i takie.

Jesli pytasz o kapcie to do tej pory córcia miała Zetpol, ale juz sa za małe. Wczoraj nachodziłam się, żeby znaleźć coś sensownego. Jak były ładne to szerokie i ciężkie, z Zetpolu nie było rozmiaru, no i w końcu znalazłam Befado (mają znak zdrowej stopy czy cóś;-)).
Jak to jest z butami? Na dwór mają być 1cm wieksze, a jak z kapciami?

reklama
Do góry