blueberry77
Podwójna Marcówka :)
To znaczy tort jest, ale zawsze robimy sami.u nas zwyczaj z tortem zawsze byl :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To znaczy tort jest, ale zawsze robimy sami.u nas zwyczaj z tortem zawsze byl :-)
To znaczy tort jest, ale zawsze robimy sami.
Przyznam, że nie rozumiem Waszych szaleństw z tortami w kształcie lali, tygryska itp., dla kogo to ma być radocha?;-)
Ja też nie ;-). Ale moja teściowa robi bardzo dobry tort orzechowy i jakieś inne też potrafi. Pewnie że nie są tak ozdobione jak te z cukierni, ale mnie jakoś na tym nie zależy :-).sama takiego nigdy bym nie zrobila
w ogole to nigdy jeszcze torta sama nie robilam![]()
Gorące buziaczki dla ostatnich 11 miesięcznych marcowiątek
Cejrowskim Wojciechem? Tym co chodzi bez butów? Nie wiedziałam, że on się angażuje w takie sprawy :-)
no to sie zaczęło odliczanie, dla nas to wielki dzien, bo szykujemy dużą imprezę
![]()
Dziewczyny chciałam was zapytać o ciapy dla dziecka. Kupiłyście na sztywnej czy takiej elastycznej podeszwie ? Bo w sklepach widzę i takie i takie.