reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Agutek ja też zamawiam u Sowy, bo jadłam od nich tort śmietankowy i był pycha. Wcale nie był taki słodki a super wyglądał i smakował. A kobitka mi powiedziała że to zdjęcie to można sobie postawić a nie tylko zjeść, więc nie wiem z czego to jest zrobione.

Wika po mleku i jestem w szoku bo zjadła 300ml, a wczoraj na noc tez zjadła 300ml. Grubasek mi rośnie.

Witam:-)
moja dzisiaj spała całą noc:szok:
to słodkie na torcie z czego jest fotka to pewnie marcepan:tak: u nas sukienka lalki będzie z tego zrobiona;-) jadłam tort macepanowy i jest słodki ale żeby aż tak:confused: dało się zjeść:tak:
Gorące buziaczki dla Piotrusia i Wiktorii !!!!!!!!!!!!!!!!

Agutek ja też zamawiam u Sowy, bo jadłam od nich tort śmietankowy i był pycha. Wcale nie był taki słodki a super wyglądał i smakował. A kobitka mi powiedziała że to zdjęcie to można sobie postawić a nie tylko zjeść, więc nie wiem z czego to jest zrobione.

Wika po mleku i jestem w szoku bo zjadła 300ml, a wczoraj na noc tez zjadła 300ml. Grubasek mi rośnie.

ja jadlam taki tort gdzie wlasnie cala polewa to bylo to zdjecie :tak:

roksi no my jak jedlismy to dla nas bylo za slodkie :sorry2: moze my nie jestesmy az tak slodkolubni? :confused: ;-) naprawde dla nas nie dalo sie tego zjesc, zemdlilo nas :sorry2:

wczoraj jak wybieralam tort to wlasnie pytalam o te marcepanowe, bo sa przesliczne :tak:ale pani wlasnie ostrzegla, ze sa bardzo slodkie dlatego zrezgynowalam, bo my po prostu takich nie lubimy :-) ;-)jak komus smakuje to spoko :-) bo nie ukrywam, ze wizualnie sa bardzo atrakcyjne :-)

mysle, ze na takie torciki bede sie decydowac moze w nastepnych latach jak beda one juz typowo dla dzieci-gosci kupowane, wtedy beda sie fascynowac tymi rozniastmi przesmiesznymi ksztaltami :-)

Gorące buziaczki dla ostatnich 11 miesięcznych marcowiątek
hm a jakby nie było 29 lutego to by nie było minurodzinek:confused:??
My też mieliśmy zamiar zamówić u sowy, kakaowe ciasto i śmietanowa masa, ale u nich drogo jest trochę a jedlismy na "18" podobny tylko masa była śmietanowa z biała czekoladą i na wierzchu biała czekolada a wzorek z ciemnej i był przepyszny, kosztował 35 zł na 18 osób, więc znajomi obiecali zamówić nam u siebie w cukierni taki własnie, a Ignaś ze świeczką będzie miał swój:tak:malutki cały dla niego, będzie mógł sobie zjeść sam, hehehe a my będziemy robić fotki:-)

zmykamy sobie na długi spacerek, może mi się będzie lepiej oddychało, bo ten katar mnie dobija:-(miłego dnia marcówki

Dzień dobry. Ja też mam już weekend :tak:.

Gorące buziaczki dla ostatnich 11 miesięcznych marcowiątek
I od nas :-).

Ale ciekawa dyskusja toczy się właśnie w TVP2:tak: o edukacji seksualnej młodzieży i dzieci. Senyszyn z Cejrowskim dokładają sobie do pieca:-D
Cejrowskim Wojciechem? Tym co chodzi bez butów? Nie wiedziałam, że on się angażuje w takie sprawy :-).

jutro idę zamówić tort urodzinowy:tak: będzie lala:tak:
Szalejecie z tymi tortami :-). Ja nigdy nie zamawiałam tortu :szok:. Jakoś nie ma u nas w rodzinie takiego zwyczaju.

dzień dobry paniom i dzicątkom:-D

no to sie zaczęło odliczanie:szok:, dla nas to wielki dzien, bo szykujemy dużą imprezę:happy2:

Wiktorio buziaczki od Piotrusia i ode mnie tez oczsywiscie:-);-):tak::-D

dziekujemy wszystkim za zyczonka i przesyłamy buziaczki,

Witajcie :tak:
Ja torta tez jeszcze nie zamawiałam nigdy ale teraz na pewno dla córci zamówię. Podczytuję wasze pomysły ale o tej Sowie to nie słyszałam. W ogóle to ja torty uwielbiam, nawet super słodkiego zjem. :tak: Jak jestem na weselu to zdarza mi się ciasta nie jeść ale torta zawsze obowiązkowo :tak:

Dziewczyny chciałam was zapytać o ciapy dla dziecka. Kupiłyście na sztywnej czy takiej elastycznej podeszwie ? Bo w sklepach widzę i takie i takie.

Buziaczki dla Piotrusia i Wiktorii :tak:

reklama
ja mam z zetpolu sa na sztywnej podeszwie.
gdzies tu na forum czytalam, ze ktos polecal gdzies (ale gdzie nie wiem :-p)

u nas zwyczaj z tortem zawsze byl :-)

Do góry