reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

aga ja też takiego papugowania nie lubie, ale zawsze możesz jej coś "miłego" powiedziec, a z tą stronką...myslisz że jak zmienisz to ona nowego adresu nie znajdzie??
roksi nie denerwuj się, tak jak napisała Ferdzik każdy robi jak komu pasuje, najważniejsze żeby wszystkim smakował:-)

bylismy wczoraj w bartku i ogladaliśmy butki, podobały mi się takie posrebrzane, tylko nie było jeszcze mokasynek, mają być za 2 tyg. Pani zmierzy ła nóżkę Wice i miała 12 cm a ona nam daje roz. 21 nie wiem czy się nie pomyliła, bo butki moga mieć do 8 mm luzu a te 21 to maja wkładkę 13,5cm według stronki bartka....jak bedziemy kupowac to sie musze podpytac jeszcze

reklama
dzien dobry :-)

roksi nie denerwuj sie ;-) kazda przedstawia po prostu swoje zdanie, kazda ma do tego takie samo prawo jak do tego by zamowic taki tort jaki jej sie podoba ;-)

Witam:tak:

Roksi nie denerwuj się

roksi nie denerwuj się, tak jak napisała Ferdzik każdy robi jak komu pasuje, najważniejsze żeby wszystkim smakował:-)

roksi nie denerwuj sie ;-) kazda przedstawia po prostu swoje zdanie, kazda ma do tego takie samo prawo jak do tego by zamowic taki tort jaki jej sie podoba ;-)
no to teraz wyszłam na narwusa:-p:-D:-D:-D:-D:-D

u nas pogoda lipna pada a w sumie to leje:szok:

Dzień doberek :tak:

Ale pogoda paskudna. U nas pada od rana ale pójde sobie poprawić humor na targi biżuterii. :-)

Córka moja zrobiła się ostatnio straszna przylepa. Od rana wdrapuje mi sie na ręce, przytula się i najchętniej nie odstępowała by mnie na krok. Ciężko cokolwiek zrobić z taką przylepką :tak::baffled: Chyba muszę częściej wychodzić z nią do ludzi.

laski nic mi się nie chce:-( najchętniej poszłabym spać:baffled: ale jakoś moja córka mi inne plany:angry:
chyba zaraz zaaplikuje sobie drugą kawę bo w taką pogodne można zasnąć na stojąco:angry:

ja takiego niechcieja mam od jakiegos czasu juz :eek:
cora spi od jakiejs godziny wiec pewnie niebawem bedzie cala w skowronkach a ja nie mam sily :-p
i jeszcze obiad trzeba ugotowac buuu :rolleyes:

właśnie moja córka doprowadziła mnie do zawału serca:angry::szok:
wyciągałam naczynia ze zmywarki:tak: położyłam 6 talerzy na meblach:tak: w miedzy czasie upychałam sztućce do szuflady:tak: a Natalka podeszła i ściągnęła wszystkie talerze:szok::szok::szok: zdążyłam tylko ją odsunąć bo mało brakowało a talerze miałaby na głowie:szok: oczywiście wszystkie 6 rozprysnęły się po podłodze w drobny mak:szok: każdy z innego kompletu:baffled: i tak że mojego gresy na podłodze to przeżyły:szok:
córcia tylko się przestraszyła huku na szczęscie nic sie nie stało:tak:

uuu...ale akcja :szok:
u nas kiedys ze zmywarki noz sobie wyciagnela :dry:
i zaczyna siegac do rzeczy postawionych na stole, na szczescie jeszcze nic nie sciagnela :rolleyes:

dobrze, ze nie spadlo nic bezposrednio na Natalke, ani zaden odprysk w jej strone nie polecial!

reklama
witam,

ale pogoda:szok:, już zaczyna wiać, ale dopiero w nocy bedzie się działo:no:, juz wszędzie ostrzegają przed wiatrem:no::no::no::no:, nienawidzę takiej pogody:angry::wściekła/y:,

tak poza tym życzę rodzinnej soboty;-),

mój mały właśnie usnął, ale teraz usypianie to trwa dobre pół godziny:baffled:, bo potrafi ze 30 razy wstać, no chyba że nad nim siedzę i pilnuje, żeby się nie podnosił, to idzie nam troszke szybciej:-D,

Natalka jest bardzo wysoka, skoro zciąga już rzeczy z mebli kuchennych:shocked2:, dobrze ze sie nie skaleczyła, no i ty Roksi też:tak:, Piotrek zrzucił kiedys talerzyk deserowy- taki ze szkła z ławy, to odłamek skaleczył mnie w nogę:dry:

Do góry