reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
A ja to teraz mężowi zapowiedizałam juz,ze bedzie w domu jak ja bede miała płodne,tzn jakos po okresie kilka dni am wracac i bron boze wczesniej,hihi,,
teraz bedzie na swieta(chyba) to bedzie @,,no i potem z atydzien wroci cyzli na dni płodneeeeeee/..
no bo powiedizalam mu,ze ja mu grafik bede układala,a nie szef jego, hihi

Oj wy zboczuszki jedne. Na wszystkich wątkach to samo hihi. Parówki wam w głowie, faceci, sex hihi

Ewcia niech mąż powie szefowi, że ma się dostosowac do twoich dni płodnych.....:-D:-D:-D

Dorotko no bo nam tylko te rzeczy w głowie.....:-D:-D:-D

Oj wy zboczuszki jedne. Na wszystkich wątkach to samo hihi. Parówki wam w głowie, faceci, sex hihi
no bo nam brak tego,wiesz trzeba sie wspomagac samemeu,,,

Ewcia niech mąż powie szefowi, że ma się dostosowac do twoich dni płodnych.....:-D:-D:-D

Dorotko no bo nam tylko te rzeczy w głowie.....:-D:-D:-D
ja juz u to mowilam i on ma sie dostosowac,bo moze przelozyc sobie dni na tydzien pozniej,hehee

zmykam spac zaraz,tzn myje najpierw,ale teraz syn okupuje lazienke ja potem
dobranoc

Ewciu na tak , on może sobie przełożyć te dni, bo owulacji ty nie przełożysz......:-D:-D:-D
Na TV4 leci 5 edycja BB.....:-D:-D:-D bede sobie oglądać, już widzę że Gulczas ma czas na solarium......:-D:-D:-D Szukał śliwowicy a w lodówce lipa- tylko jogurty......:-D:-D:-D

no bo powiedizalam mu,ze ja mu grafik bede układala,a nie szef jego, hihi

to pewnie też było by jakieś rozwiązanie !!!! pełnia szczęścia i dla męża i dla żony, i sukces II kresek gwarantowany :tak::-):tak:

PS.a u mnie już przez samo myślenie o starankach cykl mi sie powoli rozregulowuje, już conajmniej 3 dni spoźnienia @, i jak tu cokolwiek planować, jak ja swoje a organizm swoje, i bądź tu mądry :szok:
spokojnego wieczorku:happy2::cool2:

reklama
Jarzębinko tak właśnie jest, jak myślimy o starankach to nasze cykle wariują......:baffled::baffled::baffled:

Wszystkim życzę miłego wieczorku- DOBRANOC :-)

Do góry