reklama
Kropka29
Moderator
Dzień dobry
Jak tam samopoczucie? Ja miałam wczoraj usuwane dwie ósemki i dziś jest tragedia, nie mogę prawie w ogóle otwierać buzi bo boli
Ze względu na to że dziś już 41 dc a do tej pory miałam cykle idealnie regularne po 29 dni miałam dziś teleporadę z moim ginekologiem. Mówi, że takie spóźnienie po przebytym covidzie jest całkowicie normalne i dużo pacjentek się z tym zgłasza. Mam poczekać jeszcze kilka dni a jak @ nie przyjdzie to wziąć duphaston. Najgorszy efekt covida jaki do tej pory miałam, te czekanie aż @ przyjdzie jest najgorsze 

Wychodzi na to, ze jaKtóra dziewczyna miała 10 lutego owulacje, kiedy testujecie? Ja gdyby okres nie przyszedł planowałam w sobotę, ale chyba nie wytrzymam i jutro rano zrobiee

Testuje dziś. Trzymajcie kciuki

Wychodzi na to, ze jatylko ze jeśli wierzyć testom owulacyjnym to miałam tez od owulacje od 13.02 do 19.02
Testuje dziś. Trzymajcie kciuki![]()
Dawaj koniecznie znać!

lady_in_blue
Fanka BB :)
Omg, dwie na razDzień dobryJak tam samopoczucie? Ja miałam wczoraj usuwane dwie ósemki i dziś jest tragedia, nie mogę prawie w ogóle otwierać buzi bo boli
Ze względu na to że dziś już 41 dc a do tej pory miałam cykle idealnie regularne po 29 dni miałam dziś teleporadę z moim ginekologiem. Mówi, że takie spóźnienie po przebytym covidzie jest całkowicie normalne i dużo pacjentek się z tym zgłasza. Mam poczekać jeszcze kilka dni a jak @ nie przyjdzie to wziąć duphaston. Najgorszy efekt covida jaki do tej pory miałam, te czekanie aż @ przyjdzie jest najgorsze
![]()

A nie dostałaś leków przeciwbólowych? Ja po usunięciu ósemek dostałam Nimesil. Przy dwóch w ogóle nie był potrzebny a przy trzeciej byłam nim ululana ze dwa tygodnie

MyszkaMiki30
Ja kiedyś usuwałam ósemkę to poszło spokoDzień dobryJak tam samopoczucie? Ja miałam wczoraj usuwane dwie ósemki i dziś jest tragedia, nie mogę prawie w ogóle otwierać buzi bo boli [emoji24] Ze względu na to że dziś już 41 dc a do tej pory miałam cykle idealnie regularne po 29 dni miałam dziś teleporadę z moim ginekologiem. Mówi, że takie spóźnienie po przebytym covidzie jest całkowicie normalne i dużo pacjentek się z tym zgłasza. Mam poczekać jeszcze kilka dni a jak @ nie przyjdzie to wziąć duphaston. Najgorszy efekt covida jaki do tej pory miałam, te czekanie aż @ przyjdzie jest najgorsze [emoji849]
Moje samopoczucie w miarę.. Dziś 2dc chyba [emoji204] się mści. Od wczoraj na tabletkach tak brzuch boli [emoji21]
Kropka29
Moderator
Omg, dwie na raz?
A nie dostałaś leków przeciwbólowych? Ja po usunięciu ósemek dostałam Nimesil. Przy dwóch w ogóle nie był potrzebny a przy trzeciej byłam nim ululana ze dwa tygodnie.
Tak, ogólnie mam do usunięcia 4, bo żadna mi się nie mieści

Kapozi
Trzymam mocno!!Wychodzi na to, ze jatylko ze jeśli wierzyć testom owulacyjnym to miałam tez od owulacje od 13.02 do 19.02
Testuje dziś. Trzymajcie kciuki![]()
Kropka29
Moderator
Ja kiedyś usuwałam ósemkę to poszło spokoteraz mam termin na 11 marca ale zaczynam od tej łatwiejszej. Jedna rośnie mi poziomo w dziąśle więc będzie z antybiotykiem, rozcinaniem itp.
Moje samopoczucie w miarę.. Dziś 2dc chyba [emoji204] się mści. Od wczoraj na tabletkach tak brzuch boli [emoji21]
To ja właśnie mam jeszcze jedną, która tylko częściowo zaczęła wychodzić z dziąsła i drugą która też rośnie mi poziomo w dziąśle więc więcej zabawy z nią będzie

reklama
Która dziewczyna miała 10 lutego owulacje, kiedy testujecie? Ja gdyby okres nie przyszedł planowałam w sobotę, ale chyba nie wytrzymam i jutro ran
HejKtóra dziewczyna miała 10 lutego owulacje, kiedy testujecie? Ja gdyby okres nie przyszedł planowałam w sobotę, ale chyba nie wytrzymam i jutro rano zrobiee

Podziel się: