paucia2306
Zaciekawiona BB
O nieKochane dziewczynki, ja Was bede musiała opuścić. Wczoraj beta 13,9 mlU/ml, dzis zrobilam test o czułości 10 i wyszedł negatywny, wiec nie ma co się łudzić. Życzę Wam wszystkim zdrowej i spokojnej ciąży.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O nieKochane dziewczynki, ja Was bede musiała opuścić. Wczoraj beta 13,9 mlU/ml, dzis zrobilam test o czułości 10 i wyszedł negatywny, wiec nie ma co się łudzić. Życzę Wam wszystkim zdrowej i spokojnej ciąży.
Ja teraz jestem w 5+2 i do lekarza pójdę dopiero jak będzie 8 tydzień. Nie ma sensu iść wcześniej i nic nie zobaczyć i się stresować jeszcze bardziejDziewczyny umowilam sie za tydzień do lekarza w srode, myslicie,ze to za pozno ? Czy będzie ok? Nic się w sumie nie dzieje, zadnych boli ani nic. Zmęczenie tylko i piersi duzo powiększone. Prywatnie ginekolog wpuści partnera na usg ?
Kochane dziewczynki, ja Was bede musiała opuścić. Wczoraj beta 13,9 mlU/ml, dzis zrobilam test o czułości 10 i wyszedł negatywny, wiec nie ma co się łudzić. Życzę Wam wszystkim zdrowej i spokojnej ciąży.
Ja mialam poronienie to dla mnie bedzie bezpieczne w razie coJa teraz jestem w 5+2 i do lekarza pójdę dopiero jak będzie 8 tydzień. Nie ma sensu iść wcześniej i nic nie zobaczyć i się stresować jeszcze bardziejpamiętaj że te testy nie zawsze pokazują prawdę. Daj znać po becie jak zrobisz.
Pięknie i GratulacjęDziewczyny bije serduszkotermin porodu 29 październik. 6t4d
wszystko jest ok
jednak heparyna działa cuda
![]()
Dziewczyny bije serduszko [emoji3590][emoji3590][emoji3590]termin porodu 29 październik. 6t4d [emoji3590][emoji3590]wszystko jest ok [emoji3590][emoji3590][emoji3590] jednak heparyna działa cuda [emoji3590]
Cudownie!!!Dziewczyny bije serduszkotermin porodu 29 październik. 6t4d
wszystko jest ok
jednak heparyna działa cuda
![]()
Wiadomo w takiej sytuacji to inaczej. To moja 4 ciąża i też tak inaczej trochę do tego podchodzę. Nie chciałabym latać co chwila do gina i na usg dlatego też poczekam troszkę i pójdę jak już będzie biło serduszko itpJa mialam poronienie to dla mnie bedzie bezpieczne w razie co [emoji6]
Oczywiście, ze tak. Oby kazda z nas donosiła zdrowo.Wiadomo w takiej sytuacji to inaczej. To moja 4 ciąża i też tak inaczej trochę do tego podchodzę. Nie chciałabym latać co chwila do gina i na usg dlatego też poczekam troszkę i pójdę jak już będzie biło serduszko itp