MamaPoRazTrzeci
Aktywna w BB
Cześć, mam na imię Ania. To mój trzeci raz
Mam dwie córeczki 8 i 11 lat. Przycupne tu na chwilę
Termin mam wyliczony na 4 listopada, ale zawsze rodziłam równo dwa tygodnie przed terminem. Się zobaczy 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O hehehe o kurczę to nie smakowała jajecznica.. o a u mnie Pada deszcz ze śniegiem i wieje wiatr i jest zimno brrrNo ja robie remont tezale mowie sobie bete zrobie bo z czyms do hina musze iść. A usg to na spontanie mam dopiero 2 kwietnia.. szmat czasu
Ooo to czekamy dzis na wyniki bety razemdobrze bedzie ..
Ja zbtakich objawow mam brak apetytu i dziwnie zaczynam odczuwac smaki.. zrobilam dzis jajecznice ze szczypiorem ktora uwielbiam, a smakowała jak zlezaly bób.. fijka...
Cucki mnie cmia i narazie jic poza tymwieczorem sen mnie morzy moment o to jeszcze.
Hej, to u nas podobnie. Dwie starsze córki mają 8 i 11 lat. Rodzina nie wie, że się staraliśmy. Nikomu jeszcze nic nie mówimy, dopiero po pierwszej wizycie u lekarza (22.03), jak będzie pewne, serduszko itd. I szczerze mówiąc, im dłużej to ukrywamy, tym gorzej. Jak para gówniarzy, która wpadłaWitam się z Listopadowymi przyszłymi mamami. Życzę spokojnych ośmiu miesięcymój termin na 12.11. To będzie numer trzeci
starsi synowie 10 i 7 lat. Pewnie nie nadążę za waszymi wpisami ale miło mieć taka grupę wsparcia. Moje pierwsze usg 15/3, ciąża chyba 5ty tydzień. Niestety albo stety poprzedni okres to było poronienie biochemicznej wiec nie wiem jak dokładnie liczyć. Może wymiar pęcherzyka podpowie. Do wszystkich mam które przyszły tu i niestety musiały odejść, nie poddawajcie się
natura wie co robi. Ufajcie swojemu ciału i starajcie się dalej. Pozdrawiam i powodzenia!
A ty jak się czujesz?Kurcze wszysy piszą o fasolkach a mnie pierwsze co do głowy przychodzi to określenie "gadzinka"![]()
ja w Finlandii, mieszkalismy w Helsinkach, ale wyprowadzilismy sie za miasto pare miesiecy temu i teraz do centrum mamy 45 minut.A ja spod Warszawki jestema Ty. Z tym usg to pierwsze jest raczej dopochwowe wiec mięśnie brzucha nie maja znaczenia tu.. chodzi o to ,że dopiero po 6 tygodniu jest isc bezpiecznue bo powinno byc juz widac serduszko, co swiadczy ze zarodek żyje:
daj znać jakie wrażenia po obejrzeniu serialuSpagetti to najlepsza alternatywa na wszystko[emoji1787] co do serialu zbieram. Się do niego od kilku dni. Ale dzisiaj większość już ogarnęłam więc choćby się waliło i paliło odpalam.
Co do kawy, też uwielbiam ale z braku smaku i węchu smakuje wszystko jak trociny i woda. Więc wypiłam dwa łyki i odstawiłam.
Raz lepiej raz gorzejA ty jak się czujesz?![]()
WspółczujęRaz lepiej raz gorzej![]()
Oprócz tych okropnych skurczy zero objawów póki co.