reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Moje chyba też. Tak nachwaliłam jak to ładnie śpi a dziś od południa wogole nie chce zasnąć... Już nie mam siły, czekam do 22:30 na karmienie i mam nadzieję że już zaśnie bo padam na twarz ...
Ja jak już mojej mam dosyć noszenia, lulania i śpiewania, to odkładam młodą do łóżeczka, włączam karuzelę i szumisia i w końcu zasypia 🤣 wczoraj pół godziny leżała i w końcu zasnęła 😅 a w dzień to samo, spanie po godzinie, dwie. Nic nie da się zrobić. A cwane to, tak to lulasz i oczy zamknięte i śpi, odkładasz i oczy otwarte. Ale dzisiaj chyba taki dzień był beznadziejny. Siostry synek 3 miesięczny, to samo marudny w dzień. Ja z moją w dzień spałam dwa razy 🙈

reklama
Ja wlasnie mialam 4 podejście odlozenia do łóżeczka, udalo sie. Spi juz z 10 minut😂chwilo trwaj. Próbuję sie nie zlamac i nie używać swojego lozka i wózka, zostawiam to na ostateczność 😂😂😂 bujaczek chyba zaczne używać 😁dzisiaj siedze w pizamie, tesciu odebral starsza corke z przedszkola bo u nas zima sie zrobila, śnieżyca.
Wy macie takie problemy z dziecmi😆nie chca spac w lozeczku mojego tam gdzie dasz tam spi😂moj u nas w sypialni w turystycznym spi a u gory ma swoj pokoj z lozeczkiem drewnianym jak sprzatam biore go do gory i spi sobie tam😂

Wy macie takie problemy z dziecmi😆nie chca spac w lozeczku mojego tam gdzie dasz tam spi😂moj u nas w sypialni w turystycznym spi a u gory ma swoj pokoj z lozeczkiem drewnianym jak sprzatam biore go do gory i spi sobie tam😂
Ciesz sie ciesz nic wiecznie nie trwa 😂😂😂 ja az tak nie mogę narzekać. Mala poprostu sie zmienia i tyle 😁 jest moim sloneczkiem malym i wszystko jej wybacze 😍😍😍ja juz przyzwyczajona ze spie po 5 h, jak chodzilam do pracy tez tak spalam 😁

Ciesz sie ciesz nic wiecznie nie trwa 😂😂😂 ja az tak nie mogę narzekać. Mala poprostu sie zmienia i tyle 😁 jest moim sloneczkiem malym i wszystko jej wybacze 😍😍😍ja juz przyzwyczajona ze spie po 5 h, jak chodzilam do pracy tez tak spalam 😁
Moj kubus to Aniolek😂jak narazie jak daje ogarnac dom dzieci obiad i makiajz sobie tez zrobie dzis juz od 6nie spie zdazylam sobie paznokcie pomalowac baza potem reszte juz sniadanie jem i kawa moj napoj bogow niewiem tez tak masz ja 3kawy pije 😂

Moj kubus to Aniolek😂jak narazie jak daje ogarnac dom dzieci obiad i makiajz sobie tez zrobie dzis juz od 6nie spie zdazylam sobie paznokcie pomalowac baza potem reszte juz sniadanie jem i kawa moj napoj bogow niewiem tez tak masz ja 3kawy pije 😂
Ja juz umalowana 😁😁 dziecko w przedszkolu, zaraz sprzatanie jakieś. Kawa juz tez byla 😁

reklama
Ja dopiero śniadanie jem i kawusia!! Myślałam, że ten mały potwór już nie zaśnie, ale na szczęście śpi, ciekawe tylko czy zdążę zjeść 😁

Do góry