Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Doskonale Cie rozumiem. Dlatego w rodzinie powiemy dopiero po usg, a mam je dopiero 2 kwietniaU mnie jeszcze nikt nie wie, mąż za granicą, więc dowie się dopiero jak wróci (najpóźniej na święta), a boję się powiedzieć wcześniej niż przed usg, które dopiero 31 marcajestem świeżo po poronieniu i dużo stresu za mną..
Oj nie dziekuje co by nie zapeszyć.To trzymam mocno kciuki za pozytywne zmiany po macierzyńskim![]()
Okropna dzis jest szaeo buro i ponuro do tego pada i plucha..bbleeeee.Dzieki za mile przyjęciefakt... pogoda nas nie rozpieszcza .
Ja generalnie planowałam pracowac jak w poprzednich ciążach do miesiąca przed porodem czylinjakos do pazdziernika, ale jak się nic nie zmieni i mam sie tak denerwować jak teraz, to pojde odrazu, najszybciej jak sie daDziewczyny A jak długo planujecie pracować? Dla mnie to jest teraz największy dylemat. To moja pierwsza ciaza więc jestem zielona w temacie i nie wiem co mnie czeka![]()
Nie pracuje fizycznie, ale po całym dniu siedzenia coraz częściej wieczorami boli mnie podbrzusze. Oczywiście powiem o tym we wtorek doktorkowi... Ale nie wiem czy to znak że powinnam zwolnić tempo ?
koleżanka mi opowiadała o super sposobie. Ja chyba z moimi przyjaciółkami wykorzystam. Ustawiasz wszystkich do zdjęcia, zamiast tryb zdjęcia włączasz ukradkiem film i mówisz całej grupie ze teraz na trzy cztery mówimy „mamaporaztrzeci jest w ciąży”. Oczywiście dalej filmujesz bo reakcje wszystkich są bombowe i udokumentowaneDziewczyny, czy któraś z Was chce powiedzieć rodzinie o ciąży w święta? Zastanawiam się, jak to zrobić, żeby było tak.. z jajem![]()
No tez bym sie bila. Trzeba mierzyc sily na zamiary.Ja pracowalam w pierwszej ciazy do polowy wlasciwie, 20 tygodnia. Teraz jestem po kilku wczesnych stratach i tak sie bije z myslami. Mam prace siedzaca, ale rano zastrzyk, leki gonitwa z dzieckiem do przedszkola i fru do pracy. Chyba wolalabym móc dzialac wolniej i na luzie.
Każdy może mieć gorszy dzień tym bardziej kobieta w ciąży [emoji6] oby dzisiejszy był lepszy@Amaleta ja również należę do otyłych mam damy radę
@mamaNadii2 cudo!!! Zazdroszczę wam zwierzaków mój mąż uczulony jest na sierść ślinę pot podszerstek więc mamy w domu tylko Agamę
Dziewczyny ja dziś milcze bo dziś mam słabszy dzień mdłości dokuczają i spać mi się chciało.
Jutro mam krzywą cukrową bleh
Ja w poprzedniej ciazy brałam przez 4 tygodnie tzn od 6 tygodnia do 10.Wow to naprawdę komplet piękny!!!
Witamy [emoji846]To dobrze, daj znać, co powie.
Do dziewczyn, które biorą Duphaston: jak długo, macie go brać? Mi ginekolog zalecił do 11. tygodnia, ale mam wrażenie, że to trochę długo. Nie zlecił mi też żadnych badań progesteronu z krwi.
Cześć Dziewczyny. Witamy się [emoji4] mój termin według apki to 4.11[emoji4] pierwsze usg mam juz za sobą, ale nie bylo jeszcze serduszka tylko mała 2 mm kropeczka[emoji7] beta za pierwszym razem 91 po 3 dniach 529.
Jak się czujecie? Ja zaczęłam 6 tydzien i wczoraj dopadło mnie jakieś załamanie... ryczałam sama nie wiem o co... do tego trochę pobolewalo mnie podbrzusze... dziś już lepsze samopoczucie... Ale szału nie ma.
Ja już powiedziałam praktycznie wszystkim co chciałam powiedzieć [emoji85]Ja mówię już w ten weekend, bo dłużej nie wytrzymam [emoji85]
Może, jeśli masz możliwość to idź wcześniej, nie ma co się stresować dodatkowoJa pracowalam w pierwszej ciazy do polowy wlasciwie, 20 tygodnia. Teraz jestem po kilku wczesnych stratach i tak sie bije z myslami. Mam prace siedzaca, ale rano zastrzyk, leki gonitwa z dzieckiem do przedszkola i fru do pracy. Chyba wolalabym móc dzialac wolniej i na luzie.
świetny pomysł! super. Ja niestety nie wyobrażam sobie radośnie ogłosić komukolwiek, bo mając za sobą takie ogłoszenie, a pózniej stratę boje się ludziom mówic, nawet jesli powiem to tak z dystansem na zasadzie, jestem w ciazy, ale nie wiem co bedzie dalej i raczej wszyscy zaczynają sie o mnie martwic niz cieszyckoleżanka mi opowiadała o super sposobie. Ja chyba z moimi przyjaciółkami wykorzystam. Ustawiasz wszystkich do zdjęcia, zamiast tryb zdjęcia włączasz ukradkiem film i mówisz całej grupie ze teraz na trzy cztery mówimy „mamaporaztrzeci jest w ciąży”. Oczywiście dalej filmujesz bo reakcje wszystkich są bombowe i udokumentowane)))