marta18691
Fanka BB :)
No ja bralam po wszystkich ccU mnie to samo. Też jestem w szoku ze się bierze jakieś zastrzyki![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja bralam po wszystkich ccU mnie to samo. Też jestem w szoku ze się bierze jakieś zastrzyki![]()
To sa piekne chwileNo nie wierzę, już ponad 3h śpi (może dlatego, że na brzuszku?) i nie wygląda jakby zaraz miał się obudzić(sprawdziłam, żyje
), a już ponad 4h nie jadł, więc czekam z karmieniem, a potem idę w kimę, bo już padam, tzn. taki jest plan, bo wątpię, że po takim spaniu mi od razu ładnie znowu zaśnie
Ale ogarnęłam kuchnię, pranie, odciagnęłam całe 40ml mleka i nawet kolację zjadłam
![]()
Moja nie spi od 7, oczy jak 5 zlTo sie zerwalam ze smyczyMlodej sie nie chcialo zasnac. Za to juz pol godziny na macie siedzimy !
![]()
Jakie ksiazeczki zamowilas dla Hani?Moja nie spi od 7, oczy jak 5 zlale noc byla piękna
ja zamowilam ksiazeczki wczoraj dla najmlodszej, a dla starszej 5 latki zestaw do nauki sylab i czytania
będziemy sie szkolić
do wakacji ma sie nauczyc czytac
przez ta pandemie dzieci beda głupkami....
Ja czasami podejrzewam męża bo nie wierzę, ze z takiej małej pupki takie dźwiękiMasakra - moja ksiezniczka pierdzi jak stary chłop![]()