reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama

Załączniki

• Screenshot_20210318_085709_com.empik.empikapp.jpg
    Screenshot_20210318_085709_com.empik.empikapp.jpg
    245,9 KB · Wyświetleń: 67
  • Screenshot_20210318_085659_com.empik.empikapp.jpg
    Screenshot_20210318_085659_com.empik.empikapp.jpg
    281,3 KB · Wyświetleń: 68
  • Screenshot_20210318_085631_com.empik.empikapp.jpg
    Screenshot_20210318_085631_com.empik.empikapp.jpg
    251,8 KB · Wyświetleń: 68
Moja ma kombinezon tak duży że nogi jej nie wchodzą w nogawki. Niby rozmiar 56/62 🙃 ale i tak ją wsadzam w ten kombinezon na spacer, więc nie masz się o co martwić i swojego też tak ubierz. Moja w domu też czasami płacze a za każdym razem na spacerze śpi. Najdłuższy mieliśmy 2 godziny i nawet na chwilę nie otworzyła oczu 😅 a jak wieje bardzo, to wyjdź chociaż sama na chwilę. To serio dużo daje jak już ma się dosyc😊
Dzisiaj miał być spacer, ale patrzę za okno i śniegu napadało 😭 ja mam to samo z kombinezonem, pewnie na lata dopiero będzie dobry 🤦‍♂️ sama to nie mam kiedy iść, jak chłopak wraca z pracy to już późno, zresztą o ile mały śpi, wolę czas spędzić z chłopakiem i koło się zamyka 🥺

Dzisiaj miał być spacer, ale patrzę za okno i śniegu napadało 😭 ja mam to samo z kombinezonem, pewnie na lata dopiero będzie dobry 🤦‍♂️ sama to nie mam kiedy iść, jak chłopak wraca z pracy to już późno, zresztą o ile mały śpi, wolę czas spędzić z chłopakiem i koło się zamyka 🥺
Młodemu cieplo w wozku jest uwierz. Przeciez goły tam nie lezy. Jak nie ma - 10 to mozna smialo isc!

reklama
Do góry