• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2021

@Fejkaaa i dokładnie tak zrób! ☺ Nie zastanawiaj się, nie mecz sie tylko idź 😊 ja też tak mam że potrzebuję się trochę położyć w ciągu dnia ... senność dobija. W sumie z objawów to też nie mam ani mdłości ani wymiotów ... tylko to zmęczenie senność ból podbrzusza piersi dziwne smaki ... czasami się zastanawiam czy są wystarczające bo też nie zawsze wszystko naraz czuję 🤷‍♀️

reklama
Ja pierwszy tydzień l4 miałam 80% później od ginekologa już 100 % wpisał mi l4 ciążowe bo wierzy, że ciąza rozwija się prawidłowo. Takie optymistyczne L4 😁
ja niestety wizyta na 29 dopiero a nie miałam możliwości wcześniejszego umówienia się a wole nie ryzykować bo dużo w pracy dźwigam to odrazu wolałam isc

Moja kolacja - hummus z ogórkiem i jajko sadzone + papryka czerwona i zielona[emoji7]
IMG_20210321_195443.jpeg

@Fejkaaa i dokładnie tak zrób! ☺ Nie zastanawiaj się, nie mecz sie tylko idź 😊 ja też tak mam że potrzebuję się trochę położyć w ciągu dnia ... senność dobija. W sumie z objawów to też nie mam ani mdłości ani wymiotów ... tylko to zmęczenie senność ból podbrzusza piersi dziwne smaki ... czasami się zastanawiam czy są wystarczające bo też nie zawsze wszystko naraz czuję 🤷‍♀️
Wiesz ta chęc polożenia wynika tez z faktu, ze tak dziwnie sciska mnie w tym brzuchu, jakby sie napinał...jak sie klade to momentalnie przechodzi. Poza tym to w covidzie kurcze powinnysmy jednak unikac kontaktow.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry