Celia89
Fanka BB :)
Siemka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
HejkaSiemka![]()
Oj to pozazdroscic. Kiedy ja spałam do 9Co do karmienia mlekikem moja juz nie pije wcale. TV pozwalam jej ogfladac rano. Ona wstaje o 6, ja rzucam ja w kojec, na netflixie oglada 2 h peppe, zasypia ja wstaje o 9 dziecko jeszcze sobie dosypia a pozniej juz staram sie unikac tv![]()
Nie zasze mam sielanke, ale każdy orze jak możeOj to pozazdroscic. Kiedy ja spałam do 9![]()
A pewnie ja też nie z tych co zabraniają oglądania No ale mój za nic w świecie nie posiedzi i nie poogląda, nie ten typNie zasze mam sielanke, ale każdy orze jak może![]()
uuu wspolczuje. Moja to tez zywe srebro, ale nic jej tak nie wciaga jak pepaA pewnie ja też nie z tych co zabraniają oglądania No ale mój za nic w świecie nie posiedzi i nie poogląda, nie ten typ![]()
Hej,hej. A u nas Masza i Niedźwiedź .. i tylko te z YT bo na Netflix już inny głos jest i ooo.. a i zaczęła oglądać reklamy w tvu
uuu wspolczuje. Moja to tez zywe srebro, ale nic jej tak nie wciaga jak pepa![]()
Hahah mam to samo ! reklamy robią szoł, a peppa nie moze byc np po francusku, angielsku bo juz dziecko widzi ze cos jest nie takHej,hej. A u nas Masza i Niedźwiedź .. i tylko te z YT bo na Netflix już inny głos jest i ooo.. a i zaczęła oglądać reklamy w tv![]()