reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
Dziewczynki zyje jak tylko wrocilam ze szpitala to od razu do was nawet sie
nie rozpakowalam jednym slowem dalej jestem w ciazy i niby jest oki :tak:
pisze niby bo jestem szczesliwa ale mam pewne obawy w poniedzialek na usg
powiedzieli mi tylko ze nie ma serduszka:wściekła/y:.Miesiaczkowo to piwinnam jutro zaczc 7 tydzien ale ze mam nieregularne to lekarze kazali czekac i dzis mialam usg i
uslyszalam tak: pani moze isc dzis do domu moim zdaniem jest tu wszystko dobrze
pokazywal mi cialko zolte powiedzial ze wszystkie elementy ciazy sa prawidlowe i ze cos tam sie rusza ale to za male aby stwierdzic czy to serce powiedzial ze
to chyba 5 tydzien zapisal duphaston i do domu poszlam .Dzieki dziewczynki za troske
Dorotko kochana, jak dobrze że już jesteś z nami i że wszystko jest ok:tak::tak::tak:

Poczytałam !! nareszcie:-)
Migotko oby Twój sen się spełnił:tak::tak: Jak zobaczyłam zmienioną liste to łoooo oby sie sprawdziło!! ;-) Niezlych masz Migotko sąsiadów.. taka akcja, pewnie serducho mocno biło:tak: Wiesz ze ja trzymam za Ciebie kciuki... mocnoo !! jeszcze pare dni i bedziemy wiedzialy heh :-)a co do objawow to u mnie bez zmian bola piersi i mam wypryski ale brzuszek nic ...
Gusiu ciesze sie ze do nas wrocilas!! Dbaj o siebie i fasolke:tak::tak:
Dorotko myslalam o Tobie.. a tu dzisiaj piszesz:-)fajnie z jestes juz w domku .. sluchaj zalecen lekarza a bedzie wszystko dobrze i niedlugo zobaczysz fasoleczke i uslyszysz serducho:-):tak:
electra moze warto wybrac sie do gin !! ale moze to taka cisza przed burzą:-)
nenius miłych zakupków!! co kupiłas ciekawego?? ja mialam isc dzisiaj tez na zakupki po jakies połbuty ale jest brrr zimniutko:-)ale mezus obiecał ze wybierzemy sie w weekend:)

Witajcie Kochane!!!!!!! na poczatek sie przywitam ze wszystkimi serdecznie:-) u mnie dzisiaj pogoda pod psem,wiec postanowilam wskoczyc na BB zeby sie troszke mi cieplej zrobilo.
Loretko modle sie za Ciebie i cala Rodzinke,jestem myslami przy Tobie i sciskam Cie serdecznie,wracaj szybko do nas ,bo smutno tutaj bez Ciebie:tak:
Dorotko jak dobzre ,ze juz jestes i wszystko jest w porzadeczku,a to co sie lekko ruszalo na usg to napewno serduszko,sciskam WAS serdecznie:tak:
Majeczko a ty jak sie czujesz wszystko w porzadeczku,przepraszam jezeli napisalas a ja przegapilam twoj post:sorry2:
Monikastege ty tak jak ja juz 5 lat i nic a wyniki w porzdeczku.Ja okolo 3.5 jak sie nie zabezpieczamy i lecimy na calosc i nic,a tez badania byly w normie.Teraz przez przypadek powtorzylam i okazalo sie ze lewy jajnik jest za duzy i zle funkcjonuje,wiec musze sie wziasc za tego Dziada i troche go odchudzic:baffled:
KasiuJ82 co tam u Ciebie ,staranka pelna para i dobrze:tak:dzialajcie,tym razem twoja kolej na fasoleczke;-)

edzka-it Ty to masz podejście optymistyczne do życia!! Bardzo trzymam kciuki oby udało sie z jajnikiem i zebys szybko zobaczyła 2 kreseczki !!
Działamy działamy:-):zawstydzona/y: jeszcze 3 dni do testowanka ...
Migotka77 a Ty testujesz w sobote czy w niedziele?? bo ja w niedziele mam zamiar;-)coma być to będzie...
Monikastege porob badanka i idz to przynajmniej 2 ginow moze akurat i beda 2 kreseczki!! :tak::tak:
Loretko mysle o Tobie !! pewnie patrzysz w okno i masz 1000 mysli na minute ...
Kochana Trzymaj sie!! i wracaj do Nas:tak:
Majeczko co u Ciebie? kiedy idziesz do lekarza zobaczyc maluszka?:-)
Teraz zmykam wypic herbatkę bo zimno Brr!!

KasiuJ82 a co sie bede dolowac jak i tak wiem(i wierze w to cala dusza i sercem:tak:) ze PAN BOG kiedys mi zesle mala fasoleczke pod moje serduszko).a mnie tez jakies grypsko bierze caly nos mam juz zawalony:szok:, a mam za tydzien te wszystkie badania hormonalne i mam nadzieje ze minie,bo musze w tym okresie byc zdrowa jak ryba :cool2: i w super formie ,i musze miec duzo sily na walke z tym jajnikiem -gigantem.....................:angry::angry::angry:
ale pada deszcz ,ze swiata nie widac brrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Dorotko Witaj! Dobrze,że juz z nami jestescie:-):tak:
KasiaJ82 , edzka-it troszke ze mną kiepsko...zle się czuję mam kaszel i lekki ból gradła...ogólnie to jestem osłabiona - nie mam sił...chyba zaraziłam się od M ... Walcze jak moge domowymi sposobami... Jak nie bedę sie pojawic to znaczy,że mnie rozłozyło:-( Do lekarza jestem umówiona na 11 marca (wtorek)

reklama
Do góry