Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też tak uważam + prywatnie sprzęt dużo lepszy. Ja mam świetnego ginekologa prywatnie ale chodzę też na Luxmed, żeby mieć darmowe badania z krwi i zasięgnąć opinii drugiego lekarza.Ja jestem zdania ze warto w ciąży chodzić prywatnie . Bo jest cały czas kontakt z lekarzem wraZie czego od razu można iść na wizytę i lepszy sprzęt i lepsza opieka lekarza
to tak jak ta co mi robiła usg, mój lekarz prowadzący dopiero mi naisał,ze wedlug niego jest ok,bo pęcherzyk i ciałko żółte jest ale nie widać jeszcze pola płodowego, bo ciaza moze być młodsza. Pewnie u Ciebie też tak jest i musimy myśleć pozytywnie, bo nerwy tylko zaszkodzą ale jest to trudne bycie spokojną..u mnie z ostatniej om 6t 5d byl i tylko pecherzyk ciążowy nic więcej nawet nic nie wytłumaczyła szok dla mnie
Ja robię tak samo chodzę do świetnej babki prywatnie, nawet dała mi swój numer prywatny w razie czego, bardzo mnie tym zaskoczyła, no i dodatkowo z nfz do takiego kolesia, w sumie nad nim już się nie zastanawiałam czy jest dobry czy nie, jest bardzo blisko mnie, nie muszę dojeżdżać a i badania za darmo będą.Też tak uważam + prywatnie sprzęt dużo lepszy. Ja mam świetnego ginekologa prywatnie ale chodzę też na Luxmed, żeby mieć darmowe badania z krwi i zasięgnąć opinii drugiego lekarza.
u mnie jest podobnie na usg ale pole płodowe nie bylo widoczne, a u Ciebie?Ja miałam taki i zastanawia mnie tylko dlaczeho on zmierzył troszkę dalej już czarny obszar ?
Nie martw się, ja mam podobnie z piersiami, jednego dnia nie mogę wytrzymać tak mnie ciągną po bokach, a drugiego jak ręka odjął i macam się, dotykam...Hej dziewczyny właśnie wstaje na szybko chce się przywitać i lecę pierogi lepić
Będę podczytywac informacje z Waszych wizyt.
Moja wizyta jutro masakra mam takie nerwy jeszcze dzisiaj się budzę i nie czuje piersi wcale... Nic kompletnie a zawsze bolały najbardziej z rana... Nic nie zrobię co ma być to będzie.
Miłego dnia![]()
Ja nie jem slodyczy, bo mam zakazJa 1kg mam na plusie ale zawsze tak mi waga rośnie jak nie trzymam się diety i jak jem słodycze