reklama
Natasza27
Fanka BB :)
Ja krwawilam po zabiegu 10 dni. Nie były to kropelki, więc sie nie martw. To jednak żywa rana.Myslalam, ze będą tylko plamienia i małe kropelki, a tu o... proszę [emoji849][emoji86]
Qruszon
DokladnieJa krwawilam po zabiegu 10 dni. Nie były to kropelki, więc sie nie martw. To jednak żywa rana.![]()

W przyszła środę wizyta kontrolna
X
Xwawelx
Gość
Ja dziś wróciłam z szpitala, nie mialam zabiegu. Podali mi tabletki i udało się ladnie oczyścić tabletkami, mialam robione usg macica czysta, torbieli brak.Hej Kobietki,
Jakie nastroje dziś? Ja krwawie co jakiś czas taka ciemna krew dość intensywnie momentami. Już brak sił. 3dzis dzień po zabiegu jestem.
roki_1991
To normalne, to krwawienie jednak będzie bo mimo wszystko po zabiegu ono jest. Wiem że ciężko psychicznie, ale pomysł sobie ze juz masz to za sobą i teraz tylko doczekać pierwszej @ i będzie superHej Kobietki,
Jakie nastroje dziś? Ja krwawie co jakiś czas taka ciemna krew dość intensywnie momentami. Już brak sił. 3dzis dzień po zabiegu jestem.
K
Katijah
Gość
Super, że oczyscilas się i zabieg nie był koniecznyJa dziś wróciłam z szpitala, nie mialam zabiegu. Podali mi tabletki i udało się ladnie oczyścić tabletkami, mialam robione usg macica czysta, torbieli brak.
Qruszon
Krwawienie jest właśnie tak jak przy miesiączce(taka intensywność)To normalne, to krwawienie jednak będzie bo mimo wszystko po zabiegu ono jest. Wiem że ciężko psychicznie, ale pomysł sobie ze juz masz to za sobą i teraz tylko doczekać pierwszej @ i będzie super![]()

reklama
aspekt
@KatJak Pytałaś mnie w innym wątku o badania związane z krzepliwością. Ja trafiłam pod profesjonalną opiekę hematologa w ostatniej ciąży, miałam bardzo dużo badań: na zespół antyfosfolipidowy (przeciwciała i antykoagulant tocznia), białko S, białko C, ddimery, czynniki krzepnięcia, PT, APPT, INR.