Ja dlatego nic nie uzywamJa też mniej się boję solą niż psikaczem. Poza tym często za płytko wkładam końcówkę od psikacza, mała się lekko poruszy i psikam gdzieś obok i dziecko dopiero jest złe jak po twarzy dostanie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dlatego nic nie uzywamJa też mniej się boję solą niż psikaczem. Poza tym często za płytko wkładam końcówkę od psikacza, mała się lekko poruszy i psikam gdzieś obok i dziecko dopiero jest złe jak po twarzy dostanie![]()
Ja niby wiem co zrobić, alw pewnie w panice bym nic nie umiałaRany Boskie !!! Chyba bym zeszla. Ja tez nawet nie wiem jak zareagowac w takiej sytuacji. A mloda czesto mi sie mlekiem dlawi![]()
Ja to samo.Ja to soli do nosa nigdy, ewentualnie wode morska bo jest psikacz. A sól filiologiczna to tylko inhalator
I ja byłam, ładnie się blizna zrosła. Moja gin powiedziała, żebym brzuch ćwiczyła tak po 10 brzuszków dziennie. Macica powoli się normuje. Zielone światło dostałam więc narzeczony happy, ale dzisiaj nie mam siłyBylam, na przegladzie podwozialekarz powiedział, ze macica pięknie zszyta (komus sie chcialo, albo po znajomości)
takze moge jeszcze rodzic
i rozmawialam o implancie antykonepcyjnym i chyba sie zdecyduje
![]()
Ja właśnie jakos sie boje spiralkjI ja byłam, ładnie się blizna zrosła. Moja gin powiedziała, żebym brzuch ćwiczyła tak po 10 brzuszków dziennie. Macica powoli się normuje. Zielone światło dostałam więc narzeczony happy, ale dzisiaj nie mam siłya ja o wkładce i dostałam recepte i czekać mam do drugiego okresu i 2/3 dzień i wkładkę montujemy
![]()
@marta18691Marta jak Kubus w szpitalu jeszcze??
Ja tam się nie cykam. Będę miała spokój na 3 lataJa właśnie jakos sie boje spiralkj