Caro666
Fanka BB :)
A nie myślałaś jeszcze iść do innego lekarza ?Nie załamuje się jeszcze ale boje się poronienia a tak poza tym to szkoda że na badania genetyczne dają po trzech poronieniach nie wcześniej (u mnie drugie )![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A nie myślałaś jeszcze iść do innego lekarza ?Nie załamuje się jeszcze ale boje się poronienia a tak poza tym to szkoda że na badania genetyczne dają po trzech poronieniach nie wcześniej (u mnie drugie )![]()
bardzo mi przykro;(Hej dziewczyny u mnie niestety ostatecznie potwierdzono puste jajo płodowe więc do Was nie dołączę
Zobacz załącznik 1256789
Domi a co u Ciebie? Jak się czujesz?Czekamy na wieści [emoji846]Współczuję jak codziennie wymiotujesz mi zdaza się to sporadycznie i mam tego dość. Oby było już tylko lepiej [emoji846]
Też mam prenatalne 20 kwietnia![]()
Nie , nie ma szans na tą ciążę lekarz sam powiedział zresztą beta ładna była a potem źle przyrastała o 9%, 4%... Nie ma co się łudzićA nie myślałaś jeszcze iść do innego lekarza ?
przytulam Cie mocno! Mam nadzieję, że następna próba okaże się pomyslna
Kolejnym razem na pewno się udaNie , nie ma szans na tą ciążę lekarz sam powiedział zresztą beta ładna była a potem źle przyrastała o 9%, 4%... Nie ma co się łudzićwidocznie tak miało być . Teraz polecze zęby i zrobię wszystko żeby się udało . Wprowadzę zdrowe odżywianie . Tylko ciężko mi zrezygnować ze słodyczy.
Jest juz grudniowy temat od ponad tygodniaHej dziewczyny mi aplikacja ciążowa pokazuje termin porodu ma 3 grudnia ale takiego forum jeszcze nie ma wiec zajrzałam do listopadowych ,jestem jeszcze przed wizyta u ginekologa termin mam na weekend ,na razie cztery testy pozytywne2-3 tydzień pokazują ,pierwsze tezy dni prawie płakałam miałam wrażenie ze te dwie kreski zabrały mi całe życie
chociaż marzyłam o maluszku od 2 lat ,plany był starać się od listopada ale plany zecydowanie się przyspieszyły ,jak wasze odczucia ?