K
Katijah
Gość
Dlatego pytam, bo często dziewczyny jak idą po owu to lekarze nie potrafią powiedzieć z którego jajnika była owu.Pewnie dwa pęknięte pęcherzyki widać w jajnikach [emoji846]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlatego pytam, bo często dziewczyny jak idą po owu to lekarze nie potrafią powiedzieć z którego jajnika była owu.Pewnie dwa pęknięte pęcherzyki widać w jajnikach [emoji846]
Dokladnie tak, miałam dwa pękniete pecherzykiPewnie dwa pęknięte pęcherzyki widać w jajnikach [emoji846]
Nie zrobiłam zupełnie nic, i w dodatku byłam z tych mniej "wyluzowanych". Bardzo chcieliśmy, żeby nam się udało i często o tym myślałam. Biore jedynie witaminy, caly czas nawet nie miałam pewności czy na pewno mialam owulacje bo w ogole jej nie czułam@Zagadka19 niesamowiteczy robiłaś coś specjalnego, żeby wspomóc zajście w ciąże? Ja jestem tyle samo, co Wy dziewczyny po poronieniu i chce do Was dołączyć w przyszłym miesiącu
![]()
Ja miałam z obu jajnikow, po jednym pęcherzyku w każdymDlatego pytam, bo często dziewczyny jak idą po owu to lekarze nie potrafią powiedzieć z którego jajnika była owu.
Jak ja poszłam do gin w 7 tc to ona spojrzała na jajniki i mówi że z prawego była owulacja.Dlatego pytam, bo często dziewczyny jak idą po owu to lekarze nie potrafią powiedzieć z którego jajnika była owu.
Ja też czekam, nadal nie ma tych wyników. Dzwoniłam dziś do diagnostyki dwa razy, mieli oddzwonić, no ale sie nie doczekałam. Mają pewnie jakieś opoznienia i cięzko im się przyznać.@Zagadka19 ja dalej czekam na twoją betę
Chyba że też byly pęknięte, tylko lekarz tego nie wyłapałI dalej nurtuje mnie pytanie czemu u @Magda_krk lekarz widział dwa pęcherzyki owulacyjne . U @Zagadka19 od razu stwierdził że była owu.
Ja ostatnio jak byłam przed owu to też na dwóch były i lekarz powiedział, że nie wie który pierwszyJa miałam z obu jajnikow, po jednym pęcherzyku w każdym
Jak ja poszłam do gin w 7 tc to ona spojrzała na jajniki i mówi że z prawego była owulacja.
W poniedziałek idę do tego wybitnego specjalisty, on lubi dużo gadać to mi pewnie wszytsko wytłumaczy jak to było z tymi pecherzykamiJa też czekam, nadal nie ma tych wyników. Dzwoniłam dziś do diagnostyki dwa razy, mieli oddzwonić, no ale sie nie doczekałam. Mają pewnie jakieś opoznienia i cięzko im się przyznać.
Chyba że też byly pęknięte, tylko lekarz tego nie wyłapałto chyba jedyna opcja
Pewnie tak ale zdumiewa mnie to jak lekarze do wszystkiego podchodzą ... No dramat jakiś.Ja też czekam, nadal nie ma tych wyników. Dzwoniłam dziś do diagnostyki dwa razy, mieli oddzwonić, no ale sie nie doczekałam. Mają pewnie jakieś opoznienia i cięzko im się przyznać.
Chyba że też byly pęknięte, tylko lekarz tego nie wyłapałto chyba jedyna opcja