reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
hello:blink:
ja dzis tez przeszlam samą siebie, pierwszy raz w ciąży zdarzyło mi sie takie dziwaczne burze hormonów:baffled::sorry2: rano wstałam lewą nogą, potem mi przeszło i miałam power jak niewiem co i zrobiłam już porządki przedświąteczne potem zaczełam robic deser - "domek baby jagi" no i ser mi jakis żadki wyszedł i sie tak wku***rzyłam ze chciałam to wyrzucić przez okno i sie poryczałam, a takiego nerwa miałam ze az psi sie oberwało a małż patrzył na mnie i jak zobaczył ze płacze to zaczął sie smiac co mi sie stało:confused::sorry2: to jeszcze jemu sie dostało:no::wściekła/y: za to ze deser nie wyszedl, ale juz mi przeszło i odpręzyłam sie w łóżeczku:-p;-):tak::-)

Madziujko ja wlasnie tak jak Kasia i Ada słyszałam ze bephanten jest fajny i sie dobrze sprawdza i po nim do karmienia nie trzeba myc sutków:tak:;-)
Iwonka no dziwny troche ten lekarz, czemu wczesniej go nie zmieniłas:confused::blink:
CZESC Majeczka...
EH widze ze ty masz tak jak ja ... chodz pojdziemy razem na porodowke co ?moze nam ulzy w cierpieniu........
to wszytko przez to ze juz za chwile i za momencik final:-Di dlatego ten kosmos w glowie mamy...

no Adunia bo ja to przyszłam jak mojego do pracy wyprawiłam zeby mi tu nad uchem nie jęczał ze tylko na kompie siedze:-p to do juterka kochana:tak:;-):-)

CZESC Majeczka...
EH widze ze ty masz tak jak ja ... chodz pojdziemy razem na porodowke co ?moze nam ulzy w cierpieniu........
to wszytko przez to ze juz za chwile i za momencik final:-Di dlatego ten kosmos w glowie mamy...
oj chetnie bym juz pojechała na porodówke, bo juz sama z sobą nie moge wytrzymać:no::-p od 2 dni mam takie zmiany nastrojów że szok:szok: no i Kasiu mam nadzieje ze juz za niedługo finał bo na święta chciałabym być juz z dzidzią w domku:tak:;-):-p:-)
ja nawet sie chyba wziełam za wypędzanie Michała z brzucha:-p bo dziś sprzątałam, myłam podłogi tak dokładnie na kolanach, wyczyściłam dywan... itp potem spacer, potem małe co nie co z małżem w łóżeczku:-p no a teraz ide se przygotowac cieplutką kąpiel....:tak:;-):-):-D
a jak tam twoje działania Kasiu:confused::confused::confused:

oj chetnie bym juz pojechała na porodówke, bo juz sama z sobą nie moge wytrzymać:no::-p od 2 dni mam takie zmiany nastrojów że szok:szok: no i Kasiu mam nadzieje ze juz za niedługo finał bo na święta chciałabym być juz z dzidzią w domku:tak:;-):-p:-)
ja nawet sie chyba wziełam za wypędzanie Michała z brzucha:-p bo dziś sprzątałam, myłam podłogi tak dokładnie na kolanach, wyczyściłam dywan... itp potem spacer, potem małe co nie co z małżem w łóżeczku:-p no a teraz ide se przygotowac cieplutką kąpiel....:tak:;-):-):-D
a jak tam twoje działania Kasiu:confused::confused::confused:
Maja ja juz czuje po sobie ze duzo mi nie pozostalo.. spac mi sie chce po poludnie ... a do poludnia nic nie moge zrobic jedynie co to obiad;-), ostatnio co chwile mi sie chce ryczec z byle powodu ,wogole jestem do dooopy ze tak to ujme...
jeszce ta pogoda jest taka depresyjna w Irlandii.. ogolnie jest zimno a ja jestem cieplolubna.. wiec mnie to juz doszczetnie dobija...:-(

o z tym spaniem to chyba też jest coś na rzeczy, bo mi P powiedział ze tak sie zaczynało ze duzo spałam więc moze też sie to tak konczy ze znowu spie wiecej.....
a przez cała ciaze nie płakalam a teraz to normalnie z byle powodu moge....
jutro ide do ginki to ciekawe jak tam me podwozie wyglada .... zobaczymy czy ono tez sie juz szykuje:tak::-p

Jeśli zmiany nastroju z przewagą złego samopoczucia są oznaką zbliżającego się porodu, to ja chyba jednak przenoszę to dziecko - bo mam świetny nastrój, a mojego M kocham bardziej niż kiedykolwiek (ale to chyba dlatego, że on już prawie zamieszkał w swoim zakładzie pracy) nie mogę się do niego natulić.
Ostatnio w TV mówili, że miłość może trwać maksymalnie 4 lata a potem hormon odpowiedzialny za uczucie przestaje się wytwarzać, a ja kurcze jestem już 13 rok i wydaje mi się, że mam jakieś zaburzenia hormonalne, bo u mnie to jego poziom ciągle wzrasta...

o z tym spaniem to chyba też jest coś na rzeczy, bo mi P powiedział ze tak sie zaczynało ze duzo spałam więc moze też sie to tak konczy ze znowu spie wiecej.....
a przez cała ciaze nie płakalam a teraz to normalnie z byle powodu moge....
jutro ide do ginki to ciekawe jak tam me podwozie wyglada .... zobaczymy czy ono tez sie juz szykuje:tak::-p
Fajnie masz mnie od 9 miesiecy zaden lekarz nie dotykal . wiec nawet nie wiem jak tam moje podwozie :-) wiem tylko tyle mmmam juzzzzzzzz dosccc:tak:czekam konca jak zbawiania:-D wogole to nie po towarzysze ci wieczornie bo juz padam na paszczu, gdyz na nogach jestem od 6 rano .......... i zeby to wiedzial po co:-Dkiss ide spac
DOBRANOC MAJECZKA DO JUTERKA;-)

reklama
Guglag, no czesto tak bywa ze najpierw podtrzymywanie a potem... wywoływanie:-p najwazniejsze ze juz koncowka i dzidzia juz bezpieczna;-):tak:
KASIU ja własnie wyszłam z kąpieli i tez juz mykam do łóżeczka:-p ale ja w przeciwieństwie do Ciebie wstałam o 11-ej:-p:zawstydzona/y:a co se bede spania żałować, jak sie da to spie:-p:-D:-D NO TO MIŁEJ I SPOKOJNEJ NOCKI KWIETNIÓWECZKI;-):-)
A TOBIE KASIU TO ŻYCZE NA PRZEKÓR - NIE SPOKOJNEJ NOCKI:-p A CO:-p ZE SKURCZYBYKAMI:-p ZEBYS MIAŁA PEWNOŚC ZE "GODZ. 0" TUŻ TUŻ:-p:-p;-):tak::-D:-D:-D

Do góry