wiesz co niby tak mowia ze trzeba ,,cycki,,tzn brodawki smarowac mlekiem ... ale to bujda na resorach.. prawda jest taka iz, co trzeba wycierpiec to trzeba .. w razie jak cos juz sie dziej brodawki sa popekane smarowac behantenem
No może nie jest to aż taka bujda - mi świetnie pomogło właśnie smarowanie własnym mleczkiem i wietrzenie. Bo żadne maści nie pomagały. Tak samo było z odparzeniami Dominika - był z niego mały zawodnik sumo i niestety odparzenia mu się robiły, męczyłam się z różnymi maściami drogimi, które za wiele nie pomagały. W końcu teściowa popukała sie w głowę i spytała, czemu nie zasypuję mu pupci mąką ziemniaczaną, najpierw spojrzałam na nią jak na kosmitkę, a potem w końcu spróbowałam i praktycznie od tamtej pory mały miał pupcię jak marzenie

) A ja plułam sobie w brodę, że szybciej się nie skusiłam na jej ludową mądrość.
Majeczko - napisz jak tam po wizycie i jak Twoje podwozie

Czy lekarz powiedział, kiedy się rozsypiesz na dwoje?
Kasiu, Majeczko, Aduś, Madziujka - trzymajcie się dzielnie, bo już za chwileczkę, już za momencik.... I nie przejmujecie się złymi nastrojami, macie do nich pełne prawo
Madziujka - Tobie też termin zbliża się już wielkimi krokami, to nasza ostatnia prosta. A mi też łapki puchną - prawda że śmiesznie się pisze takimi serdelkami po klawiaturze?

)
Iwonka - obyś tym razem trafiła na lepszego lekarza i żeby dało radę Cię wcisnąć w ten grafik. A ja oczywiście robiłam dziś mężusiowi śniadanko, ale troszkę później bo są rekolekcje i ma wolne, i tylko dzisiaj na parę godzin pojechał do szkoły (rada pedagogiczna). Fajnie tak sobie dłużej poleżeć i się poprzytulać do ciepłego ciałka

)
Kachurek - a drętwieją Ci paluszki i chodzą Ci po nich mrówy? Albo swędzi Cię skóra na nich? Bo ja mam takie coś i drażniące to jest okropnie. Wiesz kobietko, nie wyglądasz na taką co się potrafi porządnie rozedrzeć

Jak to pozory mogą mylić

)
A tak na koniec - dla odmiany - DZIEŃ DOBRY MIŁE MOJE

)) Co prawda nie ma słoneczka (chyba że gdzieś tam u Was świeci) ale ptaszki ładnie śpiewają i na spacerek zapraszają...