reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietnióweczki 2008

Ingrid:-) w żadnym wypadku się nie pogniewam:)
Stwierdziliśmy z małzem że Jeremi to takie niespotykane teraz imię a skoro my jesteśmy zwariowani dzieciątko też musi się wyróżniać.:tak:

reklama
dziewczyny macie maść jakąś na sutki? Ja chciaąlm kupić pure lan medeli ale tylko na allegro go widze...

MADZIUJKA ja słyszałam,że ponoc dobra jest maść na cycuszki bepanthen ale tylko słyszałam:sorry2: ponoc sprawdzona i też parę osób mi ja poleciło wybieram sie jutro do apteki po końcowe zakupy to zapytam o tą maść.....

taka dzisiaj jestem padnieta ze zaraz spać ide, rano lekarz, potem do kumpeli na haerbate, szybko objad w domu i jeszcze wieczorem wywiadówka, Jak zwykle wiem po takim spotkaniu ze nic nie wiem (aleb nic sie nie dowiedziała a tylko kase na komitet trzeba dać, czy za wycieczke zapłacić itp) Jutro sobie odpocznę :-):-):-)

Kasia mam pytanie ten bephanten na sutki to już teraz trzeba stosować, i jak po karminrniu to troche mleka trzeba zostawić na sutkach no nie??? :confused: Jakiś dzialik w sprawie laktcji to sobie potem stworzymy???

Asiu to wypoczywaj jutro....:-) właśnie wypatrzyłam,że zaczynasz 9 miesiąc GRATULACJE.....ja nic nie robię siedzę i jestem padnięta heheh

Ale jutro czeka mnie ciężki dzień.....muszę rano wstać posprzątac dom w końcu bo dzis na niego patrzyłam i ryczałam,że brudny:-):-):-):-) więc się ruszam za sprzątanie a nie wiem czy po godzinie nie polegne i zakupy mnie czekają ostateczne tylko muszę wyrwqać od mego małże trochę kaski:sorry2::sorry2: i przyjeżdża brat mego małża do nas będzie z nami working ach nie mam siły idę bo narzekam jak stara baba...:-) nie ma tylko kto mi okien wymyc i przydało by się wyprać firany :baffled: która chętna:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hello:blink:
Czesc
Ada a daj spokoj .. chyba w ciagu dnia z 5 razy mi sie ryczec chcialo:-(z byle powodu .. najpierw ze musze w domu siedziec i nie moge isc do pacy a juz krecka dostaje, pozniej ze moje lozeczko jeszcze nie dotarlo, wreszcie ze zimno jest strasznie i deszcz pada pozniej ze mi moj R do taty kazala dzwonic zeby sie cos zapytac a mi sie niechce z nikim gadac :dry::-:)confused:;-)a to wszytko oznaki zblizajacej sie godz. 00:-) buuuuu
ja dzis tez przeszlam samą siebie, pierwszy raz w ciąży zdarzyło mi sie takie dziwaczne burze hormonów:baffled::sorry2: rano wstałam lewą nogą, potem mi przeszło i miałam power jak niewiem co i zrobiłam już porządki przedświąteczne potem zaczełam robic deser - "domek baby jagi" no i ser mi jakis żadki wyszedł i sie tak wku***rzyłam ze chciałam to wyrzucić przez okno i sie poryczałam, a takiego nerwa miałam ze az psi sie oberwało a małż patrzył na mnie i jak zobaczył ze płacze to zaczął sie smiac co mi sie stało:confused::sorry2: to jeszcze jemu sie dostało:no::wściekła/y: za to ze deser nie wyszedl, ale juz mi przeszło i odpręzyłam sie w łóżeczku:-p;-):tak::-)

dziewczyny macie maść jakąś na sutki? Ja chciaąlm kupić pure lan medeli ale tylko na allegro go widze...

MADZIUJKA ja słyszałam,że ponoc dobra jest maść na cycuszki bepanthen ale tylko słyszałam:sorry2: ponoc sprawdzona i też parę osób mi ja poleciło wybieram sie jutro do apteki po końcowe zakupy to zapytam o tą maść.....
Madziujko ja wlasnie tak jak Kasia i Ada słyszałam ze bephanten jest fajny i sie dobrze sprawdza i po nim do karmienia nie trzeba myc sutków:tak:;-)
Iwonka no dziwny troche ten lekarz, czemu wczesniej go nie zmieniłas:confused::blink:

taka dzisiaj jestem padnieta ze zaraz spać ide, rano lekarz, potem do kumpeli na haerbate, szybko objad w domu i jeszcze wieczorem wywiadówka, Jak zwykle wiem po takim spotkaniu ze nic nie wiem (aleb nic sie nie dowiedziała a tylko kase na komitet trzeba dać, czy za wycieczke zapłacić itp) Jutro sobie odpocznę :-):-):-)

Kasia mam pytanie ten bephanten na sutki to już teraz trzeba stosować, i jak po karminrniu to troche mleka trzeba zostawić na sutkach no nie??? :confused: Jakiś dzialik w sprawie laktcji to sobie potem stworzymy???
wiesz co niby tak mowia ze trzeba ,,cycki,,tzn brodawki smarowac mlekiem ... ale to bujda na resorach.. prawda jest taka iz, co trzeba wycierpiec to trzeba .. w razie jak cos juz sie dziej brodawki sa popekane smarowac behantenem

reklama
hej Majeczko ty przychodzisz jak ja odchodzę do domku....:-):-):-) mój przytachał komodę dziś ja popatrzyłam na niego i mnie wkurzył nie wiem czemu ale zaczełam się na niego wydzierać no myślałam,że go ździelę szufladą a ten stoi i się cieszy....buuuuuuu.....a ja wyje bo on się cieszy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dnormalnie tylko mnie nagrać.....oj ma sie ze mną ale nie szkoda mi go co ja mam sam cierpieć....

Do góry