reklama
ka32sia
Mamusia z piekła rodem
kup bephanten na sutydziewczyny macie maść jakąś na sutki? Ja chciaąlm kupić pure lan medeli ale tylko na allegro go widze...
pisze do ciebie pW
A
ada04
Gość
MADZIUJKA ja słyszałam,że ponoc dobra jest maść na cycuszki bepanthen ale tylko słyszałam
ponoc sprawdzona i też parę osób mi ja poleciło wybieram sie jutro do apteki po końcowe zakupy to zapytam o tą maść.....

A
ada04
Gość
o prosze ja sie tu produkję z tą maścią a tu KASIA fyrst odpisała:-)
asiakow
Fanka BB :)
taka dzisiaj jestem padnieta ze zaraz spać ide, rano lekarz, potem do kumpeli na haerbate, szybko objad w domu i jeszcze wieczorem wywiadówka, Jak zwykle wiem po takim spotkaniu ze nic nie wiem (aleb nic sie nie dowiedziała a tylko kase na komitet trzeba dać, czy za wycieczke zapłacić itp) Jutro sobie odpocznę :-):-):-)
Kasia mam pytanie ten bephanten na sutki to już teraz trzeba stosować, i jak po karminrniu to troche mleka trzeba zostawić na sutkach no nie???
Jakiś dzialik w sprawie laktcji to sobie potem stworzymy???
Kasia mam pytanie ten bephanten na sutki to już teraz trzeba stosować, i jak po karminrniu to troche mleka trzeba zostawić na sutkach no nie???

A
ada04
Gość
Asiu to wypoczywaj jutro....:-) właśnie wypatrzyłam,że zaczynasz 9 miesiąc GRATULACJE.....ja nic nie robię siedzę i jestem padnięta heheh
Ale jutro czeka mnie ciężki dzień.....muszę rano wstać posprzątac dom w końcu bo dzis na niego patrzyłam i ryczałam,że brudny:-):-):-):-) więc się ruszam za sprzątanie a nie wiem czy po godzinie nie polegne i zakupy mnie czekają ostateczne tylko muszę wyrwqać od mego małże trochę kaski
i przyjeżdża brat mego małża do nas będzie z nami working ach nie mam siły idę bo narzekam jak stara baba...:-) nie ma tylko kto mi okien wymyc i przydało by się wyprać firany
która chętna
Ale jutro czeka mnie ciężki dzień.....muszę rano wstać posprzątac dom w końcu bo dzis na niego patrzyłam i ryczałam,że brudny:-):-):-):-) więc się ruszam za sprzątanie a nie wiem czy po godzinie nie polegne i zakupy mnie czekają ostateczne tylko muszę wyrwqać od mego małże trochę kaski

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hello

rano wstałam lewą nogą, potem mi przeszło i miałam power jak niewiem co i zrobiłam już porządki przedświąteczne potem zaczełam robic deser - "domek baby jagi" no i ser mi jakis żadki wyszedł i sie tak wku***rzyłam ze chciałam to wyrzucić przez okno i sie poryczałam, a takiego nerwa miałam ze az psi sie oberwało a małż patrzył na mnie i jak zobaczył ze płacze to zaczął sie smiac co mi sie stało
to jeszcze jemu sie dostało
za to ze deser nie wyszedl, ale juz mi przeszło i odpręzyłam sie w łóżeczku
;-)
:-)
;-)
Iwonka no dziwny troche ten lekarz, czemu wczesniej go nie zmieniłas

ja dzis tez przeszlam samą siebie, pierwszy raz w ciąży zdarzyło mi sie takie dziwaczne burze hormonówCzesc
Ada a daj spokoj .. chyba w ciagu dnia z 5 razy mi sie ryczec chcialo:-(z byle powodu .. najpierw ze musze w domu siedziec i nie moge isc do pacy a juz krecka dostaje, pozniej ze moje lozeczko jeszcze nie dotarlo, wreszcie ze zimno jest strasznie i deszcz pada pozniej ze mi moj R do taty kazala dzwonic zeby sie cos zapytac a mi sie niechce z nikim gadac:-
confused:;-)a to wszytko oznaki zblizajacej sie godz. 00:-) buuuuu

dziewczyny macie maść jakąś na sutki? Ja chciaąlm kupić pure lan medeli ale tylko na allegro go widze...
Madziujko ja wlasnie tak jak Kasia i Ada słyszałam ze bephanten jest fajny i sie dobrze sprawdza i po nim do karmienia nie trzeba myc sutkówMADZIUJKA ja słyszałam,że ponoc dobra jest maść na cycuszki bepanthen ale tylko słyszałamponoc sprawdzona i też parę osób mi ja poleciło wybieram sie jutro do apteki po końcowe zakupy to zapytam o tą maść.....

Iwonka no dziwny troche ten lekarz, czemu wczesniej go nie zmieniłas

ka32sia
Mamusia z piekła rodem
wiesz co niby tak mowia ze trzeba ,,cycki,,tzn brodawki smarowac mlekiem ... ale to bujda na resorach.. prawda jest taka iz, co trzeba wycierpiec to trzeba .. w razie jak cos juz sie dziej brodawki sa popekane smarowac behantenemtaka dzisiaj jestem padnieta ze zaraz spać ide, rano lekarz, potem do kumpeli na haerbate, szybko objad w domu i jeszcze wieczorem wywiadówka, Jak zwykle wiem po takim spotkaniu ze nic nie wiem (aleb nic sie nie dowiedziała a tylko kase na komitet trzeba dać, czy za wycieczke zapłacić itp) Jutro sobie odpocznę :-):-):-)
Kasia mam pytanie ten bephanten na sutki to już teraz trzeba stosować, i jak po karminrniu to troche mleka trzeba zostawić na sutkach no nie???Jakiś dzialik w sprawie laktcji to sobie potem stworzymy???
reklama
A
ada04
Gość
hej Majeczko ty przychodzisz jak ja odchodzę do domku....:-):-):-) mój przytachał komodę dziś ja popatrzyłam na niego i mnie wkurzył nie wiem czemu ale zaczełam się na niego wydzierać no myślałam,że go ździelę szufladą a ten stoi i się cieszy....buuuuuuu.....a ja wyje bo on się cieszy 

normalnie tylko mnie nagrać.....oj ma sie ze mną ale nie szkoda mi go co ja mam sam cierpieć....