Wlasnie ja tez mam w planach zrobienie kursu - na razie ksiazka lezy tylko na polce obok lozka i sie kurzyWybacz, ale nienawidzę jak dzieci na tym śmigają po parku i nie patrzą na ludzi dookoła, ile razy by mi wpadł ktoś na wózek
Ja już w dzień nie sypiam, szkoda mi czasu na sen
Do końca miesiąca muszę oddać 1 rozdział pracy dyplomowej, a nie mam napisanego nawet tytułu![]()
reklama
marta18691
Fanka BB :)
To zalezy duzo od dziecka u mnie jest ok umiem sobie duzo rzeczy zrobic w tym czasie jak spiJa powiem szczerze nie wiem jak ludzie ogarniaja drugie dziecko przy takim maluchua co dopiero wiecej dzieci
ale moze to tez kwestia dziecka
![]()
G
gość _199
Gość
Trzeba jeszcze rano znaleźć czasTo zalezy duzo od dziecka u mnie jest ok umiem sobie duzo rzeczy zrobic w tym czasie jak spia nawet jak nie spi to karuzele wlacze i dziecka nie ma
no i dobra organizacja ja sobie na obiad wszystko rano przygotowuje i potem moge inne rzeczy robic
![]()
Gdyby nie zdalne nauczanie to bym nie zdała tych studiów. Za dużo z tym wszystkim roboty ;/Wlasnie ja tez mam w planach zrobienie kursu - na razie ksiazka lezy tylko na polce obok lozka i sie kurzy![]()
istna hipokryzjia z ich strony a wczoraj czytałam że ludzie na taką przez te dwa lata leczyć się nie mogliChyba zostane wróżkapitole jeszxze bardziej tego nie chce
marta18691
To mi tez sie zdarza zmywarke o 3 w nocy puscic i pranie nastawicTrzeba jeszcze rano znaleźć czasją przed snem nastawiam pranie i rozwieszam jak młody wstanie w nocy na jedzenie.
Gdyby nie zdalne nauczanie to bym nie zdała tych studiów. Za dużo z tym wszystkim roboty ;/
Przestan, dlatego myślę że to wszystko ściema. Wywala tyle pieniędzy w błoto. Zamiast finansować leczenie ludzia którzy tego potrzebują. Nie masz 9 mln nie uratujesz dziecka. Idioci tacy że szok.. Serio jest mi poprostu przykro tak po ludzku, że ten świat spada na psy.istna hipokryzjia z ich strony a wczoraj czytałam że ludzie na taką przez te dwa lata leczyć się nie mogli![]()
marta18691
No to superMy właśnie po kontroli bioderek. Majtki na bok, w końcu! Kontrola dopiero, jak mała zacznie siedzieć![]()
reklama
KarolinaAnna.K
Ja też byłam zawsze w pracy świetnie zorganizowana, a teraz to nie ma sensu nic planowaćłącze się w bóluu mnie to samo. rano zaliczyliśmy spacer a teraz śpi na mnie
i wex tutaj obiad zjedz albo dietę trzymaj aha....nie mam na to pomysłu.
w pracy jestem mega zorganizowana i wszystko musi chodzić jak w zegarku a z dzieckiem na nic kompletnie czasu nie mam jak wezmę prysznic to jest super![]()
![]()
Jak nie muszę teraz nigdzie być na czas, to już nic nie planuję. Jak mała chce spać na mnie (czyli zawsze w dzień), to śpi. Jak jest wyspana i najedzona, to idziemy na spacer. Jak mi da zjeść, to jem - zazwyczaj koło 13
Miałam to samo czytającaż mi mózg zaparował od tego ile zrobiłaś
co w tym czasie robisz z małą jak wykonujesz te czynności?