Oj to moja Sąsiadka to by ci wykład dałaMój dzisiaj w samym bodziaku![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj to moja Sąsiadka to by ci wykład dałaMój dzisiaj w samym bodziaku![]()
Ja ciągle dostaje pytanie czy mu nie zimno bo chodzi po domu w pieluszce, przecież w domu mam tak gorąco że sama chodzę w samej koszulce i spodenkach, po co mam dziecko przegrzewać.Oj to moja Sąsiadka to by ci wykład dała. mój pajac i pieluszka bo lubi się nią bawić.
A najbardziej to mi się śmiać chciało jak zapytałam się jej dlaczego ona sweterku? Powiedziała że ona mu się nabiegać za piątką dzieciOj to moja Sąsiadka to by ci wykład dała. mój pajac i pieluszka bo lubi się nią bawić.
No ja wlasnie tez bo cienki mialam taki kombinezoniknie ma reguły u nas też tak było a małego ubrałam tylko w otulacz o taki https://www.smyk.com/p/babyfehn-smok-maly-zamek-otulacz-niebieski-i6305359
oczywiście sąsiadka która ma piątkę dzieci pytała czy nie za zimno mu jak wychodziłam
Ludzie to jednak dziwni są z tymi swoimi radami nagle eksperci. Taki Polarek jest sztuczny więc wiadomo że jest cieplej.
Daj znać jutro jak samopoczucie po szczepionce. Czym się szczepilas?U nas też zimno, wieje wiatr i pada deszcz. Na spacery staram się wychodzić pomiędzy..w kurtce.
Dziś szczepiłam się na covid.
Szczepiłam się Pfeizerem- pierwsza dawka, dam znać. Karmię piersią, mleka nie wylewam.Daj znać jutro jak samopoczucie po szczepionce. Czym się szczepilas?