reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Oj to moja Sąsiadka to by ci wykład dała😂😂😂. mój pajac i pieluszka bo lubi się nią bawić.
Ja ciągle dostaje pytanie czy mu nie zimno bo chodzi po domu w pieluszce, przecież w domu mam tak gorąco że sama chodzę w samej koszulce i spodenkach, po co mam dziecko przegrzewać.

Oj to moja Sąsiadka to by ci wykład dała😂😂😂. mój pajac i pieluszka bo lubi się nią bawić.
A najbardziej to mi się śmiać chciało jak zapytałam się jej dlaczego ona sweterku? Powiedziała że ona mu się nabiegać za piątką dzieci😂😂😂😂 a te dzieci to kurde na ławce siedzą też biegają bo to takie co roku 🙄

U nas też zimno, wieje wiatr i pada deszcz. Na spacery staram się wychodzić pomiędzy..w kurtce.
Dziś szczepiłam się na covid.

My dostałyśmy dziś zalecenie od dermatologa by się nie przegrzewać. Niestety, mamy też diagnozę łojotokowego zapalenia skóry :/

reklama
Pojechałam dzis do rodzicow wózkiem na dzień mamy. Pizga u nas dziś trochę to trzeba przyznać bo wiatr nie miły 😂 mala w wozku ubrana w bodziak na ramiączkach, bluzeczka, i kurteczka cieniutka, leginsy i skarpetki. Kurtka ma kaptur więc czapeczki nie ubieralam, bo buda w gondoli więc stwierdzilam, że nie ma po co. Wyciagam młoda u rodziców z gondoli, a ona skarpet nie miała 😂 jezuu jak to rodzice zauważyli to zaczęło się, że jestem nieodpowiedzialna. Bo czapki nie ma i skarpet 😂😂 już mnie wkurzyli to ich nie wyprowadzałam z błędu, że poprostu skarpetki sama sobie ściągnęła a miała kocyk i nie widzialam, 😂😂 pozniej od nich wychodziłam to specjalnie jej nie ubieralam 😂😂 szybko wyszłam i szybko ubralam 😂😂teraz uszy mnie pieką więc pewnie ojciec z mamusia komentuja 😂

Do góry