Dzięki, wiec lepiej zrobie antygen i przeciwciała, żeby nie kłuć się potem jeszcze raz jak coś pomylę.Miałam Hbs antygen i przeciwciała, ale to było na początku (10tc), teraz zwykła morfologia i mocz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzięki, wiec lepiej zrobie antygen i przeciwciała, żeby nie kłuć się potem jeszcze raz jak coś pomylę.Miałam Hbs antygen i przeciwciała, ale to było na początku (10tc), teraz zwykła morfologia i mocz.
Ja też miałam opryszczke jakieś 2 tyg temu. Ginekolog mi napisał że mam używać maści zovirax i zeszło po kilku dniach.Dziewczyny co na opryszczkę ?W aptece się dowiedziałam że nic nie wolno
i się zastanawiam jak ją wyleczyć, smaruje narazie maścią cynkowa. Ciesze się że u was dobrze
ostatnio mało się udzielam bo nie mam za bardzo czasu,jak mi się polepszyło tak teraz jestem ciągle na budowie . U mnie dobrze tylko dzidzię się ciągle odwracają , nie chcą pokazać co im rośnie. Czy któraś też już teraz ma zalecenie chodzić do fizjoterapeuty? Ja jestem teraz 14+3 i mnie kręgosłup wysiada. Pół godziny spacerek i później ledwo chodzę, tylko że ja wcześniej miałam problemy z kręgosłupem. Miłego weekendu
![]()
Mam to samo boli albo krzyż albo na środku kręgosłupa ogólnie mam skoliozę a w ciąży to się nasila. Byłam raz u fizjo z zalecenia lekarza ale po 10min prawie zemdlałam mie wiem dlaczego ale chyba tak krew dopłynęła i już nie chodzęDziewczyny co na opryszczkę ?W aptece się dowiedziałam że nic nie wolno
i się zastanawiam jak ją wyleczyć, smaruje narazie maścią cynkowa. Ciesze się że u was dobrze
ostatnio mało się udzielam bo nie mam za bardzo czasu,jak mi się polepszyło tak teraz jestem ciągle na budowie . U mnie dobrze tylko dzidzię się ciągle odwracają , nie chcą pokazać co im rośnie. Czy któraś też już teraz ma zalecenie chodzić do fizjoterapeuty? Ja jestem teraz 14+3 i mnie kręgosłup wysiada. Pół godziny spacerek i później ledwo chodzę, tylko że ja wcześniej miałam problemy z kręgosłupem. Miłego weekendu
![]()
Też stosowałam zovirax, internista mi przepisał w 8 tygodniu.Ja też miałam opryszczke jakieś 2 tyg temu. Ginekolog mi napisał że mam używać maści zovirax i zeszło po kilku dniach.
Mam to samo boli albo krzyż albo na środku kręgosłupa ogólnie mam skoliozę a w ciąży to się nasila. Byłam raz u fizjo z zalecenia lekarza ale po 10min prawie zemdlałam mie wiem dlaczego ale chyba tak krew dopłynęła i już nie chodzę
@Szczęśliwakobieta ja mam tłuszczaka między kręgami już od bardzo dawna ale nie wiem czy to od tego. Mi moja doktorka powiedziała że teraz wszystkie narządy szukają sobie miejsca a ja jeszcze przy dwójce to mogę mieć gdzieś jakiś ucisk.Też stosowałam zovirax, internista mi przepisał w 8 tygodniu.
Ja miałam 0,006 ostatnio końcem 1 trymestru. Teraz w drugim już 0,025, także rośnie. I to podobno normalne, że na początku ciąży spada. Także Tina Twój wynik powiedziałbym całkiem dobry.0,024 ?! To faktycznie nisko i co zalecił lekarz po jakim czasie kolejna kontrola? Ja od 15 lat jestem pod kontrola endokrynologa trzymamy tsh ok 1,0 i następna wizyta w lipcu... a ginekolog powiedział ze w ciąży pod koniec 1 trymestru to moje 0.39 było prawidłowe ... ale i tak martwi mnie czy nie spadniewiec chyba jutro pojde sprawdzić ... to bedzie 2 tygodnie od ostatniego badania
![]()
Hej. Przybij pione. Ja jestem chora w ciąży od początku co róż. Teraz mam wymioty. Od początku ciąży schudłam już prawie 6kg. Tarczyca narazie jest wporzadku.Hej listopadoweczki ja od 3 dni przeziębiona i mam jakies dziwne obawy czy dzidzia dalej rośniepomijając ze od 3 dni czuje sie słabo i dalej mam mdłości, wczoraj wymiotowałam znowu po słodkim (sprawdzałam czy mogę juz jeść... dalej chyba nie
), to martwi mnie moja masa ciała i niewielki brzuch 15 tydzień ... przybyło mi moze z 1,5 kg od początku ciąży bo troche wymiotowałam i nadal mój apetyt jest słaby... ale dużo wody pije
(i tu pytanie co was kiedy wy sie ważycie? Mnie zawsze uczono na czczo przed śniadaniem najbardziej miarodajny wynik-a jak u was?) wizyta za 2 tygodnie i nie wiem czy zeby sie uspokoić iść do byle kogo wczesniej bo mój lekarz jest na urlopie wiec do niego za Chiny sie nie dostanę ...
ostatnio tez mi tsh spadło do 0.39 ... ale podobno na końcu 1 trymestru to bylo
Normalne, ale kusi mnie zeby jutro pójść jeszcze raz to tsh sprawdzić czy nie spadlo jeszcze bardziej....miłego dzionka!