reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja w tym tygodniu skróciłam o jakieś 20cm, bo wszędzie moje długie włosy leżały. Teraz leżą krótsze i tak wydaje się, że mniej wypadło 😂

To zależy od dziecka przecież. Mój na piersi zasypia ok 21 i wstaje po 4, daje mu cycka i jeszcze drzemie do 7, a ile się nasłuchałam żebym mu dawała butle na noc bo nie będzie spał. Czy mm czy cycek on jadł tak samo, bo na początku go dokarmialam mm.
To jest maleństwo a ma jeść 5 razy dziennie, nawet ja jem więcej 🙄
Dziecka nie przeciągniesz dajesz kiedy potrzebuje cyca a nie że głodzić będziesz bo ktoś sobie wymyśla🥺

reklama
Ja już nie wiem pediatra jest mega zawsze zawsze że on tak często je bo normalnie to 5 razy i powiedziała żeby już go zacząć przestawiać żeby przesypial noce a rano więcej jadł ale nie wiem on chyba już tak ma bo od małego karmiliśmy go tak i będzie ciężko brzuszek rozciągnąć taki malutki 🙄 razy dopiero 5,70 kg waga z wczoraj 🥰
Mój 6kg waży na pewno już a pediatra niech się pukanie w głowę...karmisz kiedy dziecko potrzebuje 😀

Do góry