G
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale słodziutkiAlek dzisiaj śpi już od 13 !! W dodatku na brzuszku, bo go ten katar męczy
Ale tak się do was ciotki cieszył wcześniej![]()
Ale kochany śmieszekAlek dzisiaj śpi już od 13 !! W dodatku na brzuszku, bo go ten katar męczy
Prawie 5h/?Alek dzisiaj śpi już od 13 !! W dodatku na brzuszku, bo go ten katar męczy
No ale chory jest więc to pewnie dlategoPrawie 5h/?W dzień?!
Mój to by pięć razy ryczał o jedzenie
![]()
To moje takie rozdarte tylko, że jak miał 2.5 miesiąca to już się śmiał ?Młody dzisiaj kilka razy już tak delikatnie zaśmiał się na głos, widać że bardzo chce, ale jeszcze mu nie wychodzi do końca, pewnie na dniach bedzie się już śmiał![]()
No nasz też się śmieje ale to nie jest taki głośny ciągły śmiech tylko takie pojedynczeTo moje takie rozdarte tylko, że jak miał 2.5 miesiąca to już się śmiał ?![]()
To nie ten temat, my już dawno urodzoneDziewczyny, przywitam się nieśmiałodwa testy z dzisiaj pozytywne, mój ostatni cykl był dość pomylony bo na wizycie w 12dc byłam już po owu. Więc wyliczyłam sobie ze dzisiaj jestem około 16 dpo. Kreski wyraźne, a beta z dzisiaj tylko 156
ginekolog każe jutro już powtarzać badanie... Zazwyczaj słyszałam o badaniu przyrostu po 48h a nie po 24. Co myślicie?