reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Alek dzisiaj śpi już od 13 !! W dodatku na brzuszku, bo go ten katar męczy 😒😒😒
Ale tak się do was ciotki cieszył wcześniej 😁😁😁

Załączniki

• Screenshot_20210607-172144.png
    Screenshot_20210607-172144.png
    691,3 KB · Wyświetleń: 104
reklama
Dziewczyny, przywitam się nieśmiało 🙈 dwa testy z dzisiaj pozytywne, mój ostatni cykl był dość pomylony bo na wizycie w 12dc byłam już po owu. Więc wyliczyłam sobie ze dzisiaj jestem około 16 dpo. Kreski wyraźne, a beta z dzisiaj tylko 156 😪 ginekolog każe jutro już powtarzać badanie... Zazwyczaj słyszałam o badaniu przyrostu po 48h a nie po 24. Co myślicie?

Załączniki

• Screenshot_2021-06-07-06-33-28-298_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-06-07-06-33-28-298_com.miui.gallery.jpg
    210,5 KB · Wyświetleń: 71
  • Screenshot_2021-06-07-06-33-23-374_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-06-07-06-33-23-374_com.miui.gallery.jpg
    157,2 KB · Wyświetleń: 74
To moje takie rozdarte tylko, że jak miał 2.5 miesiąca to już się śmiał ? 🤣
No nasz też się śmieje ale to nie jest taki głośny ciągły śmiech tylko takie pojedyncze 😁 a teraz zaczął już tak konkretniej ❤️
Dziewczyny, przywitam się nieśmiało 🙈 dwa testy z dzisiaj pozytywne, mój ostatni cykl był dość pomylony bo na wizycie w 12dc byłam już po owu. Więc wyliczyłam sobie ze dzisiaj jestem około 16 dpo. Kreski wyraźne, a beta z dzisiaj tylko 156 😪 ginekolog każe jutro już powtarzać badanie... Zazwyczaj słyszałam o badaniu przyrostu po 48h a nie po 24. Co myślicie?
To nie ten temat, my już dawno urodzone 😂 szukaj lutowych 2022

reklama
Moje 5 letnie dziecko wsadziło sobie 1 grosz do nosa. Ja zawału prawie dostalam ale udało mi się wyciągnąć. Pytam się jak to się stało a ona,, spadło z nieba,, 🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯 dalam jej w sklepie 1 grosz do skarbonki, wyszliśmy że sklepu a ona trzyma się za nos (myslalam ze znowu ma focha o coś,) mowie co się stało Basiu, a ona, że pieniążek jej spadł. Ja mowie, to nie płacz dam ci następny w domku a ona, że do nosa jej spadł 😀 moja mina musiala być bezcenna

Do góry