Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na moje oko potówki. Najlepszym rozwiązaniem to ubierac cieniej. I przemywać woda w ciągu dnia jak gorąco maluchowi. Ja biorę pod zlew i robię szybką kąpiel. A moja hania siedzi o tka w domu gdzie wszystkie okna otwarte
Mój ma takie na buźce, to raczej potówki. Samo przejdzie tylko niech się nie poci za dużo.
O jacie jaki piękny strój hahahZaległe zdjęciehanka gotowa na plazing
![]()
Moja ma mieć w czwartek ale mam problem bo nigdzie nie ma u nas w aptekach w obrębie 400km szczepionki 5w1, a za pierwszym razem nie było problemu .Dziewczyny czy któryś Maluch jest już po drugiej dawce szczepień skojarzonych?
Przy katarze normalne to bo spływa poprostu. Warto jednak sprawdzić osłuchowoMy jedziemy do lekarza do kataru doszedł kaszel -.-
Mam nadzieję, że na tym się skończy i nie wciśnie nam antybiotykuPrzy katarze normalne to bo spływa poprostu. Warto jednak sprawdzić osłuchowo
My mamy mieć w czwartek 6w1Dziewczyny czy któryś Maluch jest już po drugiej dawce szczepień skojarzonych?
My jesteśmy juz po drugiej dawce skojarzonej 6w1 i na rota. O dziwo młoda drugą dawkę lepiej zniosła jak pierwszą. Po pierwszej miała mega odczyny na nóżkach tzn opuchnięcie i zaczerwienienie i więcej spała i miała stan podgorączkowy. Po drugiej bez gorączki, bez marudzenia, bez jako takiego odczynu... My za chwilę idziemy już na 3 szczepienie. ;oDziewczyny czy któryś Maluch jest już po drugiej dawce szczepień skojarzonych?