U nas podnosi nóżki, pupy nie - ale Twoj jest starszy to moze taki etapdziewczyny ja z innej beczki czy wasze maleństwa w leżeniu na pleckach lub brzuszku podnoszą pupę i druga sprawa w leżeniu na pleckach rzucają bioderkami na prawo i lewo jak szaleni?
nie wiem czy to normalne ale mój tak się rzuca i przy tym chichocze...
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Ja w lipcu chyba przejdę jak mały 5miesiecy będzie miał skończoneDziewczyny, a kiedy Wy sie przesiadlyscie na spacerowke albo planujecie?
Moj Mlody dopiero 14 tygodni dzisiaj konczy, ale on sie ledwo juz w gondoli miesci![]()
rosenberg
Jak nozki wysoko podniesie to pupa tez idzie do gory. Z tym że wtedy czasami już dotknie swojej stopydziewczyny ja z innej beczki czy wasze maleństwa w leżeniu na pleckach lub brzuszku podnoszą pupę i druga sprawa w leżeniu na pleckach rzucają bioderkami na prawo i lewo jak szaleni?
marta18691
Za wcześnie na spacerówkę dla małego...Ja od dwóch miesięcy jeżdżę w spacerówce, gondola niewygodna jak dla mnie.
owszem ten 5miesiac to już można
marta18691
18maja mieliśmy 2szczepienie więc 3 13lipca odstęp 8tyg jak powinno byću nas 3 dawka szczepienia tez jakos wypadła troche ponad miesiac.
marta18691
A ile już Ci się spóźnianieczekam jak na zbawienie i mam nadzieję że się poprostu wydłużył cykl
![]()
marta18691
DobreCoś Ty? Cóż za świetna wiadomość![]()
4dni. ale te okresy miałam dość wydłużone niż przed porodem więc czekam jeszcze. Jakoś nie czuje tak jak przy pierwszej ciąży że tak to jest to... zakładam że to hormony się regulują bo i włosy mi się zaczęły sypać i cera terazA ile już Ci się spóźnia
reklama
G
gość _199
Gość
Dziecko jak leży na brzuszku, ma mieć pupe przy podłożu, jeżeli ja unosi, to trzeba ją trzymać, bo wtedy złe mieście pracują. Fizjo bardzo zwracała na to uwagę.dziewczyny ja z innej beczki czy wasze maleństwa w leżeniu na pleckach lub brzuszku podnoszą pupę i druga sprawa w leżeniu na pleckach rzucają bioderkami na prawo i lewo jak szaleni?