To mi kiedyś pediatra powiedziała, a właściwie pokazała, żeby przytrzymywać nóżki jak pytałam czemu główki nie podnosihmm nasza powiedziała że absolutnie nie można dociskać jak będzie tak robił to żeby jej powiedzieć jutro idziemy ale oczywiście wtedy nie powiedziała co i jak tylko trzeba tak dopytywać![]()
reklama
no niestety jestem takim Grubaskiem że koszmar. Co tam najwyżej moja Dietetyk mnie zabije.Dieta, rozumiem, redukcyjna? Spokojnie można być na redukcji i jeść makaron z truskawkami![]()
O to to! Jakbym miała sobie wszystkiego co lubię odmawiać to w życiu bym nie schudłaDieta, rozumiem, redukcyjna? Spokojnie można być na redukcji i jeść makaron z truskawkami![]()
No lusterko robi robotę ja też założyłam ten Patent u fizjoterapeutyki i zdjęłam sobie lustro z przedpokoju i wstawiłam u małego na poziomu. No powiem szczerze że Czaruś mógłby się nazywać bo cały czas się przeglądaMój na początku też nóżki bardzo podnosił leżąc na brzuszku (robił taką kołyskę na brzuszku jakby) i się trochę przesuwał, ale teraz już zdecydowanie mniej i jak leży na brzuszku to raczej spokojnie w jednym miejscu i obserwuje wszystko dopóki główka mu nie spadniea najbardziej lubi podziwiać się w lusterku na macie
![]()
No moja Dietetyk powiedziała że raczej lody raz w tygodniu mnie nie zabije ważne żeby w pozostałe dni trzymał dietę. Tylko najgorsze jest to że lody już były i to dwa razyO to to! Jakbym miała sobie wszystkiego co lubię odmawiać to w życiu bym nie schudła![]()
G
gość _199
Gość
Grunt żeby był deficyt kaloryczny. Ja schudłam jedząc omlety z owocami, jakies placuszki z nutella z awokado jadłam itp.No moja Dietetyk powiedziała że raczej lody raz w tygodniu mnie nie zabije ważne żeby w pozostałe dni trzymał dietę. Tylko najgorsze jest to że lody już były i to dwa razy![]()
Dieta powinna być smakowita, bo jak nie będzie to nigdy się na niej nie wytrwa.
rosenberg
Fanka BB :)
Ale jak chcesz chudnąć to liczy się bilans kaloryczny, a nie to z czego te kalorie są pozyskaneNo moja Dietetyk powiedziała że raczej lody raz w tygodniu mnie nie zabije ważne żeby w pozostałe dni trzymał dietę. Tylko najgorsze jest to że lody już były i to dwa razy![]()
No moja chyba taka jest bo w sumie samo podawałam co chce i właśnie jest ograniczona deficytem kalorycznym ale niestety bywa tak jak dzisiaj że jest gorąco się zachciankę i nie chce się robić Dorsza czy łososiaGrunt żeby był deficyt kaloryczny. Ja schudłam jedząc omlety z owocami, jakies placuszki z nutella z awokado jadłam itp.
Dieta powinna być smakowita, bo jak nie będzie to nigdy się na niej nie wytrwa.
reklama
rosenberg
Fanka BB :)
Piękna ta sukienkaI ja sobie kupiłam, ale na rynku, jeszcze spodenkiznalazłam 50 zł, to za to kiecke kupiłam
![]()