Dziewczyny z 25tc obecnie, jak u Was z ruchami Maleństwa? Moja od kilku dni przybrała taka pozycje ze czuje ją non stop na wysokości wzgórka łonowego, a jak leżę na boku to mam wrażenie ze i w pachwinie…
tesknie za kopniakami w okolicy pępka 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja ostatnio bardzo delikatnie kopie i czuje ja wszędzie a najwięcej po prawej stronie kolo pępka.Dziewczyny z 25tc obecnie, jak u Was z ruchami Maleństwa? Moja od kilku dni przybrała taka pozycje ze czuje ją non stop na wysokości wzgórka łonowego, a jak leżę na boku to mam wrażenie ze i w pachwinie…tesknie za kopniakami w okolicy pępka
![]()
U mnie właśnie od dawna widać na brzuchu, że sama jestem w szoku. W pierwszej ciąży to takie falowanie było dopiero gdzieś tam w okolicy 30 tyg jak już tak mało miejsca miał synek, a tutaj właściwie od 20go tygodnia już cały brzuch "chodzi"U nas między pępkiem a wzgórkiem przeważnie bo jest nisko ułożona ale ostatnio wywędrowała całkiem na lewy bok na chwilewlasnie teraz w okolicy pępka szaleje
i powiem wam ze od kilku dni praktycznie cale dnie szaleje ale w pozytywnym znaczeniu bo takie delikatne kopniaczki i bulgotanie czuć i widać czasem na brzuchu te ruchy. U nas zaczynamy 26 tydz
![]()
Później pępkiem wyjdzieU mnie też bardzo szybko było widać gołym okiem teraz to już w ogólea co to bd dalej
![]()
U mnie 28 Tc poczateczek malutka coraz lepiej fika widać bardzoDziewczyny z 25tc obecnie, jak u Was z ruchami Maleństwa? Moja od kilku dni przybrała taka pozycje ze czuje ją non stop na wysokości wzgórka łonowego, a jak leżę na boku to mam wrażenie ze i w pachwinie…tesknie za kopniakami w okolicy pępka
![]()
Jejku u mnie już 4 dzień w jednej pozycji i tańcuje sobie niziutko pod wzgórkiem i w pachwinachU mnie 28 Tc poczateczek malutka coraz lepiej fika widać bardzoto naprawdę jest niesamowite
leżąc momentami boli pod zebrami aż
zdecydowanie okolice pępka to jej tereny
Ja tam samo. .. czy nie warto wybrać się prywatnie na USG? Dla swojego świętego spokoju.Ja chodzę prywatnie i mam USG na każdej wizycie plus wydruk z wszystkimi pomiarami, wagą. Zawsze mam napisane czy jest budowa prawidłową, czy ilość płynu owodniowego itd.