Moja leży na macie i na puzzlach. I sie przemieszczaa używacie ciągle mat edukacyjnych czy już jakiś większych?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja leży na macie i na puzzlach. I sie przemieszczaa używacie ciągle mat edukacyjnych czy już jakiś większych?
ja właśnie mam podejrzenie, dostałam antybiotyk.Moja siostra ma, a co się dzieje ?
też planuję kupićNa ktora z was? Ja wlasnie kupilam i jestem ciekawa. Kupilam tez innego smoczka niż bibs.
Moja przyjaciółka ma. I co jakiś czas jakby zatruwało jej organizm chudnie nie ma siły na nic. i jedzie wtedy do szpitala i ja leczą 10 dni antybiotykami.ja właśnie mam podejrzenie, dostałam antybiotyk.
Siostra ma, czyli to caly czas jest ta choroba? Bo ja juz sama nie wiem co mam o tym myslec![]()
nie strasz mnie nawetMoja przyjaciółka ma. I co jakiś czas jakby zatruwało jej organizm chudnie nie ma siły na nic. i jedzie wtedy do szpitala i ja leczą 10 dni antybiotykami.
Przepraszam. Na pocieszenie ci powiem, że od 2 lat cisza. Więc nie jest źle! Początek miala gorszynie strasz mnie nawet![]()
Moja koleżanka ma i na początku tylko miała jeden antybiotyk i po zaleczeniu żadnej powtórki, a minęło już z 10 lat.nie strasz mnie nawet![]()
Czy Wasze dzieci tez tak zawziecie probuja raczkowania? Nasza panna bardzo lubila lezenie na brzuchu, a teraz po kazdym obrocie na brzuch nawet sie nie zastanawia nad ogladaniem swiata tylko od razu probuje napierac do przodu - inoczywiscie od razu ryk bo jej przeciez nie wychodzi![]()
Kupiłam dwa dni temuNa ktora z was? Ja wlasnie kupilam i jestem ciekawa. Kupilam tez innego smoczka niż bibs.
My leżymy na macie mata duża jest mieści sięa używacie ciągle mat edukacyjnych czy już jakiś większych?