J
julianap
Gość
Dziękujęgratulacje ! Z tego co chyba pisałaś wcześniej to ostatnia @ byla 25 maja, tak ?

Ostatnia @ miałam 24 maja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękujęgratulacje ! Z tego co chyba pisałaś wcześniej to ostatnia @ byla 25 maja, tak ?
To my miałyśmy identycznieOstatnia @ miałam 24 maja![]()
Mam umówiona wizytę na 07.07.Gratulacje. Teraz tylko umówić się na pierwszą wizytę u gina by zobaczyć serduszko [emoji2956]
Ja miałam 22.05Miała któraś z was ostatnią miesiączkę 22 maja?
To będę mieć podobnie jak wy - ostatni okres (mam nadzieję) był 25 maja. Dziś byłam na becie i do jutro niestety muszę czekać na wynik. Natomiast w pracy powiedziałam już kierownikowi i od wczoraj mam absolutny zakaz dźwiganiaTo my miałyśmy identycznie
Jak się czujesz?
I na kiedy wychodzi Ci termin?Ja miałam 22.05
Nie byłam jeszcze u lekarza. Ale z internetowych różnie wynika. Koniec lutego/ początek marca.I na kiedy wychodzi Ci termin?
O, ja też 25To będę mieć podobnie jak wy - ostatni okres (mam nadzieję) był 25 maja. Dziś byłam na becie i do jutro niestety muszę czekać na wynik. Natomiast w pracy powiedziałam już kierownikowi i od wczoraj mam absolutny zakaz dźwiganiaMam nadzieję, że jutro zobaczę wynik większy niż 5 więc pozostaje czekać do jutra!!