reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Wogole to mała dzisiaj jakoś dziwnie się zachowywała po południu, tak łapczywie wkładała rączki, piąstki do buzi i głęboko że aż ulewała, jak chciałam ją wytrzeć to myślałam że rzuci się ustami na tą tetrę. Serio 😀 🤭. I taka niespokojna była. Zobaczymy jutro jak wstanie....
Moja tak samo, tylko pieluchę zbliżę, to aż się trzęsie. Ręce pcha, zabawki.

Ale jak przybiera to po co mu więcej dawać. Tak mi się wydaje. Wiem po historii mojej siostry, że kazała jej mleko zagęszczać, bo młoda z wagą stała, ale siostra to olała i na kolejnym szczepieniu jej powiedziała ,że dziecko jest za grube 🤣 to jaka by była gdyby jej mleko zagęszczała.
No wlasnie pierwsze dziecko i sama nie wiem juz co lepsze. Ale jak dam warzywa to one sa lekkostrawne w stosunku do mleka, wiec to bardziej dla smaku i moze jakies witaminki.

reklama
No wlasnie pierwsze dziecko i sama nie wiem juz co lepsze. Ale jak dam warzywa to one sa lekkostrawne w stosunku do mleka, wiec to bardziej dla smaku i moze jakies witaminki.
Wiem, sama mam sporo wątpliwości. Mimo wszystko czytałam, że warzywa mają mniej kalorii niż mleko, więc daje się je po karmieniu, żeby dziecko próbowało, a nie się najadalo, bo wtedy totalnie przestanie przybierać.

Do góry