reklama
G
gość _199
Gość
Oglądam właśnie. Mogłaby mieć chociaż oponkę na brzuchu mając takie małego dzieckoJa wczoraj obejrzałam sex lifebardzo erotyczny. Jak maz zobaczył co oglądam powiedział że idzie spać do salonu
![]()

Sylwia99
Fanka BB :)
O tak, kto zabił Sarę jest super! Końcówka wymiata!Ja z seriali polecam Dark i Kto zabił Sarę![]()
Sylwia99
Good girls też fajny
Zobaczę ! Teraz wleciał najnowszy 5 sezon mamusiek, nie wiem czy oglądałaś.
Fajny serial też jest good girls, też klimaty mamuskowe, ale w tle zbrodnie.
Sylwia99
Moja tak samo, tylko pieluchę zbliżę, to aż się trzęsie. Ręce pcha, zabawki.Wogole to mała dzisiaj jakoś dziwnie się zachowywała po południu, tak łapczywie wkładała rączki, piąstki do buzi i głęboko że aż ulewała, jak chciałam ją wytrzeć to myślałam że rzuci się ustami na tą tetrę. Serio![]()
. I taka niespokojna była. Zobaczymy jutro jak wstanie....
A jakie cycki jędrne!Oglądam właśnie. Mogłaby mieć chociaż oponkę na brzuchu mając takie małego dziecko![]()
G
gość _199
Gość
No właśnie, ale takie małe to i jędrne, koleżanka dwójkę wykarmiłaz a nic po niej nie widać.A jakie cycki jędrne!
Ale serial tak trochę prawdziwy, jakby nie patrzeć

marta18691
W łóżeczku:-)Jak usypiaja wasze dzieci w dzień? Spia w łóżeczku i wózku? Z bujaniem czy zasypiają same ?
sandra0777
No wlasnie pierwsze dziecko i sama nie wiem juz co lepsze. Ale jak dam warzywa to one sa lekkostrawne w stosunku do mleka, wiec to bardziej dla smaku i moze jakies witaminki.Ale jak przybiera to po co mu więcej dawać. Tak mi się wydaje. Wiem po historii mojej siostry, że kazała jej mleko zagęszczać, bo młoda z wagą stała, ale siostra to olała i na kolejnym szczepieniu jej powiedziała ,że dziecko jest za grubeto jaka by była gdyby jej mleko zagęszczała.
reklama
G
gość _199
Gość
Wiem, sama mam sporo wątpliwości. Mimo wszystko czytałam, że warzywa mają mniej kalorii niż mleko, więc daje się je po karmieniu, żeby dziecko próbowało, a nie się najadalo, bo wtedy totalnie przestanie przybierać.No wlasnie pierwsze dziecko i sama nie wiem juz co lepsze. Ale jak dam warzywa to one sa lekkostrawne w stosunku do mleka, wiec to bardziej dla smaku i moze jakies witaminki.