reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Hej dziewczyny, właśnie odebrałam betę, przyrost miałam ostatnio 148%, a dziś już 170% po 48h. Czy to nie za dużo?

Ja mialam jeszcze wyższe przyrosty, z tego to tylko się cieszyć ;)
Dobrze jest :) ja w pierwszej ciąży miałam przyrosty po 300% i 200% 🙈

@julianap bardzo się cieszę!

O rany , to teraz to się zastanawiam czy moj nie za mały 😳🙈
Mam w planach pójść jeszcze ostatni raz w poniedziałek sprawdzić, wtedy będzie (powinno być) około 5000 a powyżej 5000 podobno już nie ma sensu badać, prawda to?

Hej,
jak się czujecie?
Jak samopoczucie?
I jak objawy?

Ja bardzo czuję macicę: przy schylaniu się, przy wstawaniu a nawet przy chodzeniu - czuje że coś tam w podbrzuszu mam twarde - po prostu ją czuję i boli trochę :/ to normalny objaw?
Czuję też kłucie w jajnikach, raz z lewej, za jakiś czas z prawej strony, czasami w ogóle.
Mdłości nie mam, za to dzisiaj trochę nie pasował mi zapach szczypiorku, który ogólnie uwielbiam...

Ja dzisiaj według jednej apki zaczęłam 7 tydzień.

Mam do Was jeszcze pytanie, czy biała gęsta wydzielina to normalne przy progesteronie dopochwowym? Nie ma jej za dużo...

Hej,
jak się czujecie?
Jak samopoczucie?
I jak objawy?

Ja bardzo czuję macicę: przy schylaniu się, przy wstawaniu a nawet przy chodzeniu - czuje że coś tam w podbrzuszu mam twarde - po prostu ją czuję i boli trochę :/ to normalny objaw?
Czuję też kłucie w jajnikach, raz z lewej, za jakiś czas z prawej strony, czasami w ogóle.
Mdłości nie mam, za to dzisiaj trochę nie pasował mi zapach szczypiorku, który ogólnie uwielbiam...

Mam do Was jeszcze pytanie, czy biała gęsta wydzielina to normalne przy progesteronie dopochwowym? Nie ma jej za dużo...
Też czuje ciężkość w podbrzuszu , klucie jajników - wszystko codziennie, czasem mniej czasem bardziej. Myślę że to normalne wszystko się rozciąga 🤍 Wydzieline też mam, ale nie biorę dodatkowo progesteronu bo mam swój wysoki (ok 40).

reklama
Hej,
jak się czujecie?
Jak samopoczucie?
I jak objawy?

I od paru dni jestem niemiłosiernie śpiąca...

Do góry