Hej dziewczyny, jestem tu nowa
i chciałabym się dopytać jak to u Was było
. Od października staramy się o dzidziusia lecz cały czas nieb wychodziło. Natomiast teraz jestem już 4 dni po terminie @ ostatnia miesiączka była 10.06 cykle zazwyczaj są 31 dniowe . Dwa testy ciążowe wyszły negatywne. Brzuch pobolewa pięści są spuchnięte. Czy któraś tak miała że robiła testy, wychodziły negatywne a mimo to były w ciazy? 
reklama
Smerfetka94
Fanka BB :)
Mi raz test pokazał blada kreskę dopiero po 5 dniach spóźniania się @. A objawy miałam już praktycznie po owuHej dziewczyny, jestem tu nowai chciałabym się dopytać jak to u Was było
. Od października staramy się o dzidziusia lecz cały czas nieb wychodziło. Natomiast teraz jestem już 4 dni po terminie @ ostatnia miesiączka była 10.06 cykle zazwyczaj są 31 dniowe . Dwa testy ciążowe wyszły negatywne. Brzuch pobolewa pięści są spuchnięte. Czy któraś tak miała że robiła testy, wychodziły negatywne a mimo to były w ciazy?
![]()
W takim razie czekam jeszcze parę dniMi raz test pokazał blada kreskę dopiero po 5 dniach spóźniania się @. A objawy miałam już praktycznie po owu
Smerfetka94
Widze że ostatnia @mialysmy podobnie.W takim razie czekam jeszcze parę dni![]()
Ja 11.06.
Test mi wyszedł w tą środę po południu
Tylko że wcześniej nie testowałam bo myślałam że nic z tego
Załączniki
GratulacjeWidze że ostatnia @mialysmy podobnie.
Ja 11.06.
Test mi wyszedł w tą środę po południu
Tylko że wcześniej nie testowałam bo myślałam że nic z tego
frez.ja1987
Ciekawa jestem jak to możliwe, skoro objawy ciążowe pojawiają się wraz ze wzrostem betyMi raz test pokazał blada kreskę dopiero po 5 dniach spóźniania się @. A objawy miałam już praktycznie po owu
Smerfetka94
A wiesz kiedy miałaś owu?Gratulacjeja robiłam we wtorek i wczoraj, kolejny jsk nie przyjdzie chyba po weekendzie dopiero
Smerfetka94
Ja nie mówię że byly to typowe objawy ciążowe. Po prostu czułam się inaczejCiekawa jestem jak to możliwe, skoro objawy ciążowe pojawiają się wraz ze wzrostem bety![]()
frez.ja1987
Wiesz kiedy była owulacja?Hej dziewczyny, jestem tu nowai chciałabym się dopytać jak to u Was było
![]()
reklama
frez.ja1987
Nadal pytam jak? Skoro przed implantacja zarodek nie jest połączony z organizmem matki. Więc twoje ciało nie wie, że jest w ciąży?Ja nie mówię że byly to typowe objawy ciążowe. Po prostu czułam się inaczej