U mnie też ostatni. miesiączka 11.06.Witajcie, ja też nieśmiało dołączamU mnie pierwsza ciąża, trochę z zaskoczenia, dlatego wciąż ciężko mi w to uwierzyć. Dzisiejsza beta to ponad 9600, miesiączka była 11.06., a o tym, że coś się dzieje, dowiedziałam się podczas rutynowych badań, jak beta wynosiła zaledwie 9! Czekam jeszcze na usg, staram się nie zwariować, ale jestem zła, że nikt mnie nigdy nie uprzedził, że pierwsze tygodnie to największy stres w życiu!
![]()
reklama
Smerfetka94
Fanka BB :)
Dziewczyny, stworzyłam ukrytą grupę żeby nikt niechciany, nieznajomy Nas nie odkrył 

Jeśli któraś chce dołączyć to proszę o wiadomość prywatna i wyślę link.
Zdajemy sobie sprawę że możemy za jakiś czas wchodzić w tematy prywatne i nie chciałybyśmy żeby gdzieś to ktoś wyniósł poza grupę.
Zdajemy sobie sprawę że możemy za jakiś czas wchodzić w tematy prywatne i nie chciałybyśmy żeby gdzieś to ktoś wyniósł poza grupę.
Weroniika_x
Zaciekawiona BB
Super!! GratulacjeSerduszko! Mamy toMaleństwo ma POL CENTYMETRA
i jednak to 6+2 czyli tak jak przypuszczałam, sprzęt przekłamał tydzień temu!
![]()
Smerfetka94
U mnie tez 11.06U mnie też ostatni. miesiączka 11.06.czyli mamy ten sam tydzień i dzień ciąży
![]()
Cukierkowa20pare
Super ! GratulacjeSerduszko! Mamy toMaleństwo ma POL CENTYMETRA
![]()
Elena91
Przybijam piątkę i trzymam za nas kciuki!U mnie też ostatni. miesiączka 11.06.czyli mamy ten sam tydzień i dzień ciąży
![]()
Dziewczyny czy macie może do polecenia jakieś sensowne książki o ciąży albo początkach z noworodkiem? Może już coś macie na oku albo możecie polecić z poprzednich ciąż?![]()
W oczekiwaniu na dziecko
NAJNOWSZE, ZMIENIONE, POSZERZONE WYDANIE! Ponad 19 milionów sprzedanych egzemplarzy! Najlepszy poradnik dla przyszłych matek i ojców. Tej książce ufają miliony
Ta jest w miarę sensowna.
mi przy poerwszej ciąży sporo dała.
J
julianap
Gość
Ja tworzę wątek prywatny u adminkiDziewczyny, stworzyłam ukrytą grupę żeby nikt niechciany, nieznajomy Nas nie odkrył
Smerfetka94
WowSerduszko! Mamy toMaleństwo ma POL CENTYMETRA
![]()
Kiedy miałaś ostatnia @?
reklama
Cukierkowa20pare
Czekamy cierpliwieJa tworzę wątek prywatny u adminki![]()