reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny, musze przyznac ze nie nadążam ostatnio za postami na forum 😄 co odswieze to kilka stron do przeczytania 😁 ale jestesmy aktywne 😁 chyba nie mamy tak zle z tymi dzieciakami 😁😁😁

reklama
Warto inwestować w cybexy? Pod względem bezpieczeństwa faktycznie mocno lepsze?
Powiem szczerze, ze nie wiem jak jest z innymi. Ja cala ciaze lezalam, wiec nic z wyprawki nie widzialam wczesniej-wszystko przez internet kupowalam-czesc z polecenia. Ja mam fotelik i wozek z Cybexa i jestem mega zadowolona-nie umiem sobie wyobrazic, zeby cos moglo byc jeszcze bardziej funkcjonalne. Jesli chodzi o foteliki, to sprawdzilam opinie w necie, testy bezpieczenstwa i rekomendacje rodziny i znajomych i padlo na Cybex Cloud Z z baza. Nie chcialam ryzykowac i testowac na dziecku bezpieczenstwa. Ale jestem pewna, ze duzo sie przeplaca za marke i z pewnoscia sa tez inne rownie albo bardziej bezpieczne, bo to czesto w tych samych fabrykach jest produkowane-tylko inna metka.

E36 compact 94 rok jak dobrze pamiętam 🙈 teraz już jeździmy głównie fordem, beema okazjonalnie 😂 a wy co macie?
Łeee, to fajny, taki trochę vintage :D my jeździmy beta 318. Tylko że mój facet ma ja w leasingu i w racie ma wszystkie ubezpieczenia i serwisy itp. a paliwo na co dzień zwykle opłaca mu firma, więc w ogóle oprócz raty nic nie płacimy, tylko dlatego nam się to opłaca 🙈

Ja pierwsze co zrobiłam jak zaczynałam jeździć windą to czy mam zasięg w telefonie z windy 🙈 a raz mi nie dojechała do krawędzi podłogi, to wlazłam do niej z chłopakiem na łączach i cała zgrzana z nerwów 😁
Za dzieciaka nigdy nie lubiłam jeździć windą 🙈 pamiętam jak z babcią chodziłyśmy odwiedzić ciocie która mieszkała na 8 piętrze. Babcia zawsze jechała winda, a ja biegłam po schodach 😂

reklama
A my dzisiaj 40ta rocznica ślubu teści,😁

Załączniki

• Screenshot_20210723_181704_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210723_181704_com.android.gallery3d.jpg
    342,9 KB · Wyświetleń: 89
Do góry