G
gość _199
Gość
Ja mi sama gotujeA jakie kupujesz? my wcinamy holle, Babydream, bobovita i humana
ale np gerbera wogole nie chce jeść i co by to nie było
nie wiem oni jakieś rozrzedzone mają....

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mi sama gotujeA jakie kupujesz? my wcinamy holle, Babydream, bobovita i humana
ale np gerbera wogole nie chce jeść i co by to nie było
nie wiem oni jakieś rozrzedzone mają....
Uuuu chwali sięJa mi sama gotuje![]()
Gotuje to duże słowoUuuu chwali się
ja zamierzam jak zacznie siedzieć i przerzucimy się na blw![]()
Ja na początek też słoiczki. Daje jej troszkę żeby brzuszek przyzwyczajać a nie chciało by mi się gotować na te 2 łyżeczkiGotuje to duże słowo
Ale dzisiaj kupię słoiczki, bo jak mam kupić dużego brokuła i ponad połowę wyrzucić, bo on i tak nie je, to szkoda pieniędzy.
W auchanie jest tego masa , ale raczej podstawowe warzywa. Batat już jest z Czymś, kalafior to samo.Ja na początek też słoiczki. Daje jej troszkę żeby brzuszek przyzwyczajać a nie chciało by mi się gotować na te 2 łyżeczki. Ja też chciałam jednoskładnikowe ale jak byłam w sklepie to o dziwo ciężko było takie kupić, w zasadzie to tylko marchewka i dynia były a takto jakieś zupki jarzynowe itp.
Potwierdzam w auchanie największy wybór i cenowo też spokoW auchanie jest tego masa , ale raczej podstawowe warzywa. Batat już jest z Czymś, kalafior to samo.
Ja tez czasami mówię mojemu żeby włączył głośno tv jak idęMoj by się nie załatwiłkiedyś za czasów młodości mieszkaliśmy w gd i jak robil,, dwójkę,, to kazał mi okap włączać i siedziec zamknięta w pokoju
![]()