reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Gotuje to duże słowo 🤣🤣
Ale dzisiaj kupię słoiczki, bo jak mam kupić dużego brokuła i ponad połowę wyrzucić, bo on i tak nie je, to szkoda pieniędzy.
Ja na początek też słoiczki. Daje jej troszkę żeby brzuszek przyzwyczajać a nie chciało by mi się gotować na te 2 łyżeczki 😄. Ja też chciałam jednoskładnikowe ale jak byłam w sklepie to o dziwo ciężko było takie kupić, w zasadzie to tylko marchewka i dynia były a takto jakieś zupki jarzynowe itp.

Ja na początek też słoiczki. Daje jej troszkę żeby brzuszek przyzwyczajać a nie chciało by mi się gotować na te 2 łyżeczki 😄. Ja też chciałam jednoskładnikowe ale jak byłam w sklepie to o dziwo ciężko było takie kupić, w zasadzie to tylko marchewka i dynia były a takto jakieś zupki jarzynowe itp.
W auchanie jest tego masa , ale raczej podstawowe warzywa. Batat już jest z Czymś, kalafior to samo.

U mnie dziś młody też zrobił bunt i nie zjadł słoiczka ani mleczka z butli. Chyba cwaniaczek już wie że jak nie zje nic innego to dostanie cycusia🤷

Moj by się nie załatwił 😂😂 kiedyś za czasów młodości mieszkaliśmy w gd i jak robil,, dwójkę,, to kazał mi okap włączać i siedziec zamknięta w pokoju 😂
Ja tez czasami mówię mojemu żeby włączył głośno tv jak idę 😂 zwłaszcza wcześniej jak mieliśmy 30m2. Tutaj jest trochę lepiej. A tam to w ogóle będę na górę chodziła załatwić dwóje a na razie będziemy mieszkać na dole, więc luz 😂

reklama
Do góry