reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

To może ja tak nie widzę, bo w miarę regularnie tam kupuję i to co mi się podoba już mam 😁 ale spodenek i piżamek żadnych nie widziałam 🙁 ogólnie zauważyłam, że co Pepco to trochę inny towar i też dość często zmieniają modele.
uff uprane i poprasowane 😂
dwa rozmiary na 68 i 74

Załączniki

• 75AFF6D8-85C2-4B0A-BABF-E914265A09D0.jpeg
    75AFF6D8-85C2-4B0A-BABF-E914265A09D0.jpeg
    2,1 MB · Wyświetleń: 88
  • 3D8CD0CA-E4C5-4395-90C5-4111F98394CD.jpeg
    3D8CD0CA-E4C5-4395-90C5-4111F98394CD.jpeg
    2,1 MB · Wyświetleń: 84
reklama
Potwierdzam w auchanie największy wybór i cenowo też spoko👍 czasami zamawiam też w rosmannie bo tam też wskakują spoko promocje na słoiczki🙂
ja zamówiłam w rosmannie oprócz holle te przez neta😜 nawet spoko ceny w klubie rosne są zniżki ale nie ma w wszystko więc trzeba patrzeć

Z 51015 standardowo, a Sinsay to samo. Te bodziaki najtańsze z wielopaku, są nieco mniejsze, ale już npm komplet bodziak+ spodnie rozmiarowo wychodiz tak samo.
Bluze też nosi z Sinsay 74.
Bo właśnie czytałam opinie na 5 10 że małe... I teraz się waham. Są fajne promocje a muszę mlodemu kupić jakieś spodnie i piżamkę.

My po wizycie, pani doktor stwierdziła, że wszystko jest dobrze, idealnie się rozwija, kazała jedynie przyspieszyć wizytę u kardiologa, bo słychać szumy i pod noskiem ma lekko sine. Co do ciemiączka powiedziała, że wszystko ok. Mała waży 7360 i tak ją zmierzyła, że ma 65,5 cm, dziwnie mierzyła. 😂 Muszę zrobić mocz i morfologie.

reklama
Gotuje to duże słowo 🤣🤣
Ale dzisiaj kupię słoiczki, bo jak mam kupić dużego brokuła i ponad połowę wyrzucić, bo on i tak nie je, to szkoda pieniędzy.
To możecie wy przecież zjeść 😆 Ja tak będę robić. Z brokułem będzie najgorzej, bo my zbytnio nie lubimy, ale zjemy i tylko trochę dla Czarusia na spróbowanie. Dopiero jak zacznie jeść, a nie próbować i będzie miał za sobą pojedyncze smaki, to włączę słoiczki kilkuskładnikowe, bo ile on tam tego zje, a za długo stać pewnie po otwarciu taki słoik nie może, no a tego my już nie zjemy 😂

Do góry