reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
i co teraz Zosią Samosia czy raczej nie?
ogólnie nie zgłębiałam tego aż tak czy Montessori spodobało mi się, że od małego dziecka uczy się samodzielności no i właśnie nawet jak z nim usnę to jak wstanie to ja dalej mogę kimać chyba, że akurat klockiem w łeb dostanę 😂
na przewijaku też mi się zaczyna nie mieścić więc też super opcja bo na tym materacu go będę mogą przewijać
a lustra to mi się spodobały bo gwiazdek szukałam na sufit😂
Ogólnie dużo umie i lubi się bawić sama. Rano jak wstanie to jeszcze z godzinę daje nam pospać bo włącza sobie audiobook i komiksy ogląda. Dopiero jak zgłodnieje to budzi któreś z nas:) Ja właśnie się zastanawiam, czy dla młodszej też czegoś takiego nie zaaranżować. :)

Ogólnie dużo umie i lubi się bawić sama. Rano jak wstanie to jeszcze z godzinę daje nam pospać bo włącza sobie audiobook i komiksy ogląda. Dopiero jak zgłodnieje to budzi któreś z nas:) Ja właśnie się zastanawiam, czy dla młodszej też czegoś takiego nie zaaranżować. :)
no i zuch dziewczyna 🤪👍najlepsze sprawdzone przepisy 😜 więc jak CI z poprzednią poszło to nie przerywaj dobrych praktyk.
ja na bank zrobię ale zastanawiałam się czy materac czy futon ale jak widzę ceny futonu to aż mnie coś zatyka😬🤪

Jak każdemu 🤣🤣🤣

Ja uczę moje dziecko zasypiać samodzielnie, trzymajcie kciuki 🤞
Ostatnio myślałam, że mój młody już będzie zasypiał samodzielnie, ale niestety nie ma szans bo jak tylko zostawię go w łóżeczku to przewraca się na brzuszek i impreza. 🙄 teraz ma jakąś tendencję do zasypiania o 23😑

Ostatnio myślałam, że mój młody już będzie zasypiał samodzielnie, ale niestety nie ma szans bo jak tylko zostawię go w łóżeczku to przewraca się na brzuszek i impreza. 🙄 teraz ma jakąś tendencję do zasypiania o 23😑
Mój też dalej nie śpi.. i również nie chce zasypiać sam. Ja już nie mam na niego sił, nie chce spać, nie chce jeść, nic nie chce...

Tak, nie polecam. Latwo zagrzybic. U nas tak bylo, mysle ze to akurat byla kwestia niedosuszonej podlogi po myciu, ale sie wtedy o tym naczytalam, lepiej zeby materac mial przewiew.
dzięki.czytałam właśnie o tym to raczej przez ciepło które oddaje organizm podczas spania i jak nie ma ujścia 😜 ale takie małe ciałko niemowlaka to raczej dużo nie oddaje 😜
tak czy inaczej zastanawiam się nad stelażem albo toddlerem😁

reklama
Do góry