reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

W ogóle dzisiaj wjechał u nas brokuł i chyba smakował 😁 chociaż tak dziwnie się zachowywał, bo niby się wzdrygał, ale coś tam zjadł i nie wypluwał 🤷 za pierwszym razem to nawet buzię szeroko otwierał 😱 Za to tatuś pół brokuła na talerzu zostawił 👿

(tak wiem, że nie powinno się karmić w foteliku, ale jak na moje to to samo co bujaczek, a takiego nie posiadam, byłam w domu sama, więc innej opcji nie było 😁)
Nie martw się ją ostatnio leżaczek mialam w praniu to też karmiłam w foteliku 😂krzesełka nadal nie mam, chociaż mloda siedzi jak ja posadzę 😂 jakos nie chce mu się klamota kolejnego w mieszkaniu 😥

reklama
Nie martw się ją ostatnio leżaczek mialam w praniu to też karmiłam w foteliku 😂krzesełka nadal nie mam, chociaż mloda siedzi jak ja posadzę 😂 jakos nie chce mu się klamota kolejnego w mieszkaniu 😥
Ja się zbieram, żeby zamówić, a właściwie zbieram kasę 😂 wjedzie 500+ to połowa już będzie 😁 ale też nie wiem, gdzie to krzesełko ustawię w tym małym mieszkanku, gdzie mata edukacyjna już zawadza 😳

W ogóle dzisiaj wjechał u nas brokuł i chyba smakował 😁 chociaż tak dziwnie się zachowywał, bo niby się wzdrygał, ale coś tam zjadł i nie wypluwał 🤷 za pierwszym razem to nawet buzię szeroko otwierał 😱 Za to tatuś pół brokuła na talerzu zostawił 👿

(tak wiem, że nie powinno się karmić w foteliku, ale jak na moje to to samo co bujaczek, a takiego nie posiadam, byłam w domu sama, więc innej opcji nie było 😁)
Ja w krzesełku też nie karmie siedząco, więc żadna różnica czy bujak, fotelik czy krzesełko na tym etapie.

pamiętaj chociaż żebyś miała pasy odpięte jakby się zakrztusił 🙄
ja karmie na kolanach Męża więc chyba wszystkie opcje dozwolone 😜

Ja pierwszy raz w Starej Pączkarni kupiłam pączka o smaku wiśnia ser w Toruniu (wtedy to chyba nawet w Poznaniu nie mieliśmy tej cukierni) i się zakochałam, a później jakoś tak ta Stara Pączkarnia przestała mi smakować, bo tłuste i się odbijają i nigdy już nie dostałam smaku wiśnia ser 🙁
Może się coś zmieniło przez 3 lata🤔 ale to tam zjadłam pierwszy raz ciepłego pączka nie zapomnę 😜 a smak morela agrest mniam🥰
Ale narobiłaś takiego smaka że szok 😱 jutro jak zajadę do tej dziury co @ness. ma traumę 😂😂 to pączka będę szukać😂😂😂

reklama
Do góry